Noortevaheline side tuli avalikuks eelmises osas nähtud majapeol, kus Väikese Kristo toakaaslasele Merylinile öeldi, et ta hoiaks mehest eemale, sest Kerli pidavat teda tahtma. Informatsioonikild tuli teiste osaliste jaoks suure üllatusena ning Kerli ja Kristo otsustasid nende ühise ajaloo avalikustada.

Neiu selgitas, et Kristo käib kevadeti samas külas, kus Kerli elab, räime püüdmas. "Me oleme koos väljas käinud ja natuke joonud."

"Tegelt ma olen temasse juba päris pikalt armunud olnud... Üle poole aasta kindlasti," tunnistas neiu.

"Inimene võib ju meeldida, ega sellepärast pea temast eemale hoidma. See oleks ka imelik," ütles Kerli Merylinile, kellel on viimastest osades Kristoga väike säde tekkinud.

Kõige enam olid noorte ühisest taustast ja sellest välja arenenud armuromaanist šokeeritud Väikese Kristoga semminud Merylin ja Suur Kristo, kes on saate jooksul kahel korral isegi Kerliga kaamerate ees seksinud. "Ma ei taha selle seltskonnaga enam ühe katuse all elada, sest et kogu see värk, mis siin toimub... see on nagu uskumatu," tunnistas Suur Kristo, kes lisas, et tema arvates on inimesed nii kahepalgelised.

Ta lisas, et Kristo ja Kerli on tema jaoks kallid inimesed, aga teda on nad muutnud närviliseks.

Kuid tundub, et Väike Kristo ei ole Kerlist nii sisse võetud. "Ma pidin kõigile seletama, et ma Kerliga ei soovi midagi. Ma olen talle personaalselt ka öelnud, et ma ei soovi temaga suhet. Tal on liiga suur kaasavara," selgitas Kristo.