Nagu ikka, algas paanika veel enne, kui juuksur oli esimese salgu pihku haaranud, aga sedakorda oli ka põhjust - muutumine toimus nimelt kaetud peeglite ees. Mitte ükski modell ei näinud end uuesti enne, kui soeng juba valmis.

Ärevus kerkis lakke naiste hulgas, näiteks tundus Nastjale, et tema juuksed lõigatakse liiga lühikeseks. Lõpuks nägi ta aga enda kergenduseks, et temaga on kõik korras, see-eest vihavaenlase Evelina aadressil jagus tal hulgaliselt kommentaare. Nastja meelest nägevat Evelina nüüd välja nagu oleks talle potitäis boršši pähe valatud.

Kõige rahulolematuks osutus aga hoopis Rait, kes ei suutnud oma soengumuutusega kuidagi leppida ja vajas neidude lohutust. Oma uuelt silmarõõmult Helenalt ta seda ka sai. Raidile ei meeldinud, et tema juuksed senisest palju heledamaks blondeeriti ning modellimajast väljudes tõmbas ta kapuutsi silmini. Konkurentide meelest võinuks Rait oma reaktsioonidega pisut tagasihoidlikum olla.

Draamat täie raha eest

Osalisi ootas uus šokk juba järgmisel hommikul. Modellid viidi Amservi autosalongi, kus ootas ees välismaine režissöör, kelle ülesandeks oli modellihakatisi autoreklaamiks juhendada. Kuulus mees seletas hoogsalt ja temperamentselt, mida ta modellidelt ootab ja jutt kujunes ehmatavalt lühikeseks; näis nagu oleks osa infost "tõlkes kaduma läinud", sest miks muidu eeldas mees, et saates osalejad on juba kogenud modellid?

Kui esimeste harjutuste käigus selgus, et tegemist on roheliste algajatega, läks režissöör endast välja. Samal ajal, kui juhendaja saate taustatiimile kurjalt midagi seletas, ei suutnud moellid oma šokki varjata. Tagatipuks tormas režissöör müügisaalist välja. Modellidel ei jäänud muud üle, kui toimuvat kahvatute nägudega jälgida, sest nad mõistsid, et on midagi valesti teinud.

Lõpuks teatas Delfi moeportaali Catwalk peatoimetaja ja saate külaliskohtunik Mari-Liis, et režissöör lahkus, sest modellide võhiklikkus olnud talle liiga suureks šokiks.

Ootamatu üllatus

Kuid siis, oh üllatust, selgus, et hirmutav vaatepilt oli tegelikult peenelt lavastatud spektaakel! Mari-Liisi nägu valgus laia naeru täis ja ta selgitas, et jõhkardist "režissöör" ei olnud keegi muu kui näitleja Steve Vanoni. Järele mõeldes meenus ka mõnele modellile, et on erilise välimuse ja häälega Steve`i varem telereklaamides näinud. Mari-Liisi sõnul oli kogetu modellidele heaks õppetunniks ja ka väljakutseks, sest moemaailmas tuleb ette koostööd vägagi temperamentsete tüüpidega ning modell peab suutma igas olukorras professionaalselt käituda.

Tõeline töö oli aga Toyota tellitud fotosessioon Amservi kalendri jaoks, mille viis läbi Aivo Kallas. Modelle pildistati Toyota mudelitega, millel on igaühel oma iseloom.

Taas märkasid teised, et Alice on võistlusest väsinud: kui konkurendid tööks valmistudes harjutasid, keris Alice end diivanil kerra ja lasi silma looja.

Pärast fotosessiooni selgus, et Raidi sünnipäeva puhul ei saada kohtunikud seekord kedagi koju. Küll aga manitsesid nad Raiti edaspidi enesekindlam olema ja andsid talle sünnipäevakingiks ka väikese avansi – lõpuks ometi pääses Rait aardekambrisse ja sai sealt endale käekella, mida ta juba ammu ihaldanud oli.

Modellide uued soengud:
Autoreklaami pildid: