Rõivadisainerist kohtuniku Liisi Eesmaa ja moemaailmas kõrgelt hinnatud tippfotograafi Kalle Veesaare koostöös sünnivad reklaamfotod rääkivale nukule. Liisi otsustas ka modellid nukkudeks teha – stilistina valis ta Jaapani manga-stiilis rõivad, parukad ja meigi, mis modellid tundmatuseni muutis. On teada, et üks keerulisemaid väljakutseid modellile on jäädvustuda aktiivses poosis, samal ajal kontrollides oma ilmeid ja kehahoiakut. Tänases saates tõdes ka Liisi, et nii mõnelgi modellil jääb sellistest oskustest veel puudu. Küll jäi Liisile ja fotograafile silma Antonio vaieldamatu näitlejatalent: teatriklassis õppiv noormees, kes kogu võtteperioodi vältel igal vabal hetkel spontaanseid sketše etendas, suutis ka nüüd kogu oma potentsiaali setile tuua.

Kui fotograaf jäi Antonio rollikehastumisega ülirahule, siis nõrgaks jäi Kalle silmis seni üheks paremaks poseerijaks peetud Evelina, kes ei leiadnuki võtteplatsil õiget tunnetust.

Uueks väljakutseks jagas Liisi pärast pildistamist modellidele karvased linde ja loomi kujutavad käpiknukud – aeg on pühenduda heategevusele, millega tegelevad ka paljud tuntud modellid. Konkurentidel ja vihavaenlastel tuli nüüd oma erimeelsused unustada ja jõud ühendada, et mõelda välja ja etendada tore tükk Tallinna Lastehaigla pisikestele patsientidele.

Tüki ettevalmistused sujusid kenasti, kuni ootamatult kerkis kõige kohale äikesepilv, mis ähvardas kõik ilusad kavatsused rikkuda. Etenduse-eelsel õhtul tähistati modellimajas Anastassia sünnipäeva, vaid Evelina ei soovinud oma verivaenlase auks pidutseda ja läks selle asemel magama. Kui teised veel kell kolm ööselgi lärmi tegid, ei suutnud Evelina seda enam taluda ja nähvas kaaslastele paar krõbedamat sõna. Sellega aga valas ta vaid õli tulle...

Järgmisel hommikul lastehaiglasse saabudes leidis kohtunik Mari-Liis oma hoolealused kohatult mornis meeleolus – haavunud Evelina mossitas ja ülejäänud põrnitsesid teda tigedalt. Et etendus tujude nahka ei läheks, asus Mari-Liis tüli klaarima ja nagu selgus Evelina jutust, siis ei häirinud teda mitte niivõrd kaaslaste käratsemine, kuivõrd see, et end purju joonud German tegi nalja tema tervise üle. Evelinal on nimelt madal hemoglobiinitase, mille tõttu ta peab palju puhkama. German aga leidis, et selle üle sobib ilkuda. Mari-Liisi sekkumise tulemusena nõustus siiski ka noormees, et konkurendi tervise üle irvitamine polnud ilus tegu, kuid märkis siiski, et Evelina olevat teda oma käitumisega provotseerinud. Õnneks saadi etenduse ajaks oma erimeelsustest üle ja kõik osapooled said sellest rõõmu tunda.

Nädala teine fotosessioon tundub vaid esimese hooga petlikult ohutu – mereranda rajatud Ipanema rannas tuli modellidel teha Fazeri Tutti Frutti kommidele elurõõmus seeria koos värvikirevate aaradega. Mida modellid ei osanud aga ette näha, et aarad ei ole sugugi kerged lemmikud, vaid kipuvad küünistama ja nokaga näpistama.

Isepäiste lindude terrori eest ei pääsenud ka “Eesti tippmodelli” võistlejad. Oli see kokkusattumus või mitte, aga kõige rängemalt kannatasid teravate küüniste ja nokkade all modellimaja suurimad rivaalid Evelina ja Anastassia. Kui Anastassia üritas toimuvast üle olla, siis Evelina ei suutnud pideva nokarahe alla sattudes end talitseda ja puhkes nutma, kuni tema veriseid käsi plaasterdati. Aga oma kaaslastelt ei leidnud ta vaatamata kurtmisele mingit kaastunnet – Antonio tegi talle hoopis märkuse, et oma vingumisega tõmbavat Evelina ka kõigil teistel tuju alla.

Väljahääletus toimus lummavas ehavalguses sealsamas rannal. Ja kuigi kirves rippus nii ebaõnnestunult poseerinud Germani kui ka jonnipunniks osutunud Evelina kohal, pakkis lõpuks oma kohvrid siiski Anastassia.