Kuigi juba eelmise nädala episoodis tehti teatavaks, et Eesti nõid Marilyn Kerro võitjaks ei tulnud, siis täna selgus, et asi polnud nii hull kui spekuleeriti: et Kerro sai kolmanda koha ning eriti vähe hääli. Reaalne tulemus oli oluliselt parem — Kerrole sai juba teist korda osaks teine koht, kahe aasta eest jäi ta samuti saates hõbemedali väärilisele kohale, kaotades oma praegusele elukaaslasele Aleksander Šepsile.

Paraku jäi ilmselt kriipima asjaolu, et kui kolmandaks jäänud Nikol Kuznetsovale jagus kokku antud 66 815 häälest vaid 1,7%, siis esimese ja teise koha vahel oli häälte vahe vaid 3,5 % — 50,9% ja 47,4% ehk 2300 häält. Nii tuli Kerrol võitja Viktoria Raidosele alla jääda vägagi napilt. Ka saatejuht Marat Bašarov kuulutas: tema silmis on tegu jagatud võiduga.

“Nagu alati,” kostis võidu väljakuulutamise järel Kerro, lisades, et tal pole televaatajatele rohkem mitte midagi öelda. “Ma ei suuda,” sõnas ta. Võitjalt poolebalevad kiidusõnad saanud, andis printsessilikult kaunis Kerro tunnetele voli ja puhkes nutma, ent kogus end fännide ette mineku eel piisavalt, et laialt naeratada.

Mõni minut ja ohtrad kallistused hiljem oli tal tuju juba päris hea ning nii jäid saate lõppu kõlama tema lõbusad sõnad, et rahvas ei hääletanud teda võidule, kuna tahavad teda nii väga uuel hooajal taas võistlemas näha. “Mulle on need koridorid siin juba nii tuttavad, nagu kodus oleks — miks ka mitte,” lõõpis ta.

Mis Marilynile saatuslikuks said, teavad vaid esivanemate hinged, ent arvata võib, et venelannast osalejal oli lihtsalt veidi rohkem fänne, ehkki Marilyni fännide hulk idanaabrite seas on muljetavaldav. Või siis tundus ta juba piisavalt populaarne, et inimesed ei vaevunud pingutama ning uskusid ta võitu? Igal juhul on kindel üks: Eesti neiu oli Venemaa suurima telesaate võitu täielikult väärt!

Vaata kaadreid saatest: