Esimeselt majapeolt jäid saatesse uued osalised Berit, Liisi ja Veiko. Viimane noormees sai koheselt majaelanike põlualuseks, keda hakati salajastel kogunemisel kohe taga rääkima. "Iga kord, kui ta jõi, ta sülitas selle kohe välja," ütles Toomas, kes ei mõistnud sellist käitumist.

Majaelanike klatšimist kuulis pealt ka Veiko toakaaslane Viktoria, kes segas ootamatult seltskonnale vahele: "Kes on lapsik?". Teised osalised ei proovinudki Veiko südamedaami ees varjata, et neile ei meeldi uus osaline. "Meil on Kosel oma poistega komme. See on tulnud selle järgi, et "Heeringas Veenuse õlal" oli üks sketš selline," selgitas Veiko oma sülitamist.

Kireöö voodis ja tünnis

Hapud suhted teiste osalistega ei seganud Veikot ja Viktoriat nautimast kireööd tünnisaunas, mille jooksul vahetati mitu kuuma suudlust ning noormees tegi mitu seksuaalsemat lähenemiskatset. Paarike jõudis voodisse alles siis, kui päike oli juba tõusmas.

Pöörasem kireöö toimus aga teisel korrusel, kus kaamerate ees seksisid Toomas ja Helena. Eelmisel ööl vetsus ja vannitoas suuseksi harrastanud noored olid seekord julgemad ning astusid suguühtesse kaamerate ees. Pärast vahekorda pidi paarikesega voodit jagama Hanna, kes oli uute osaliste tõttu jäetud ilma toata.

Toata jäänud Hanna hiilimas just seksiga lõpetanud Helena ja Toomase kaissu.

Neiud visati välja

Kui alguses sai kogu majaelanike negatiivse tähelepanu endale Veiko, siis hommiku saabudes hakkasid Seppen ja Oskar kahtlema, kas nende kaissu on ikka valitud õiged neiud.

Värskelt tekkinud paarid said võimaluse minna kohtingutele. Seppen ja Liisi läksid seiklusparki ning Oskar ja Berit mängisid bowlingut. Oma biseksuaalsusest avalikult rääkinud Oskar mõistis kohtingul, et tema kaaslane pole ikka see õige. "Minu jaoks oli viimane piisk see, kui mind alkohoolikuks kutsuti," ütles Oskar, kes nautis kohtingul mojitot, mis kiiresti otsa sai.

Ka Seppeni ja Liisi vahel ei tekkinud silmnähtavat keemiat. "Keemiat oli jah väga vähe, ma ütleks, et ei olnudki üldse," kirjeldas noormees kohtingut kauni punapeaga.

Õhtul läksid majaelanikud koos baari lõõgastuma, kus Seppen ja Oskar oma toakaaslased ära saatsid. "Mul on väga raske inimestega, kelle karakter muutub nii väikse aja jooksul nii palju," ütles Oskar, kelle kaaslasel vajus sellise kirjelduse peale suu lahti.