Kroonikale vihjati eile, et Mare kirjutatakse sarjas vangi Veesaare puusaoperatsioonist taastumise ajaks. Sel ajal teda ekraanil ei näe.

Stsenarist Andra Teede selgitab, et ta ei kirjutaks Veesaart sarjast iial välja, enne tulgu või veeuputus. "Mare läheb vanglasse tõesti, aga sinna läheme me talle järele ja kõik televaatajad saavad Mare kannatusi kongis nautida. Operatsioonist taastumine läheb loodetavasti Annel ilusasti ja vanglast tuleb ta tagasi veel energilisemana."

Kroonika küsis täpsustavalt, kas teatud perioodi on tegelaskuju siiski eemal. "Veesaar pole nagunii igas episoodis, mitte ükski näitleja ei ole kõigis episoodides. Õnnes on praegu aktiivsed umbes 30 tegelast, aga keskmises osas on neid tavaliselt 11, nii et nagunii tegelased vahetuvad. Anne on loomulikult võtetest operatsiooni tõttu eemal, aga kuna me seda juba ammu teadsime, oleme me ette filminud ja kevad ilma Mareta ei tule."

Eilses episoodis pakkis Alma (Helgi Sallo) Marele veel reispassiks sööki ja jooki kaasa ning teesaatmise terviseks tehti üks kange kohv. "Bussiga lähen," kostis Mare ämmale, kuidas pealinna vanglasse kohale saab.