"Ma arvan, et nii on parem. Me vaatame seda uuena, just nagu päris vaatajad," sõnas Zach naeratades.

"Kollanokad" jooksis teleekraanidel aastatel 2001-2010 ning rääkis loo noortest artistidest, kes teevad endale haiglasüsteemis karjääri, vahendas BBC.

Seega on Zachil ja Donaldil põnev saadet 10 aastat pärast selle lõppu taaskord uuesti vaadata. Ilma reklaamipausideta oli üks episood 22 minutit pikk ning sarja looja Bill Lawrence suutis selle ajaga pakkuda väga palju sisu.

Nii nagu nende tegelaskujud sarjas, said ka Zachist ja Donaldist päriselus head sõbrad. Donald Faison oli juba enne "Kollanokkade" sarja kuulus, mängides ühte juhtrolli komöödias "Clueless".

Sarja filmimise ajal said mehed lähedasteks sõpradeks ja on seda tänapäevani. Mitmed nende päriselulised seiklused jõudsid ka ekraanile.

"Me vaatasime stsenaariumit läbi ja nägime, et see on täpselt see lugu, millest me stsenaristidele rääkisime," meenutas Zach.

"Kollanokad" alustasid kolm aastat enne "Sõprade" lõppu. Viimast on nüüd võimalik vaadata Netflixist ja uus publik on hakanud sarja süüdistama homofoobias, seksismis ja selles, et see on liiga "valge".

Ka "Kollanokkasid" on võimalik erinevatelt voogedastusplatvormidelt vaadata ning nii Zach kui Donald leiavad, et seal on palju nalju ja sisu, mis ei ole poliitiliselt korrektsed.

Zach tunnistas, et isegi saate filmimise ajal tsenseeriti mitmed asjad või nad pidid stsenaariumis tegema muudatusi, kuna stsenaristid tahtsid piire liiga kaugele lükata.

Vaatamata kõigele leiavad mõlemad, et saade on hästi vananenud, ning koroonaepideemia ajal on just oluline näidata arstide olulisust.