Cathy Simms oli Dunder Mifflini paberifirmas ajutine töötaja. Tegu oli noore ja kauni naisega, kes paljudele kontori töötajatele silma jäi. Naisele endale meeldis kõige enam aga John Krasinski mängitud Jim Halpert, kes käis samal ajal tööl kui abikaasa Pam lapsehoolduspuhkusel oli.

Cathy tegelaskuju ei meeldinud fännidele, kuna naine pidevalt flirtis abielus oleva Jimiga ja ilmus alasti tema hotellituppa, kui firma viibis seminaril. Jim pidi kolleegi Dwight Schrute abiga Cathy toast välja viskama.

See kõik juhtus "Kontori" USA versiooni kaheksandal hooajal ehk aastatel 2011-2012. Cathyt mänginud Lindsey Broad sõnas paar päeva tagasi Twitteris, et fännid siiamaani ahistavad teda selle tegelaskuju pärast, kutsudes teda Cathyks ja soovides talle halba.

"Kui keegi tahab teada, mis tunne oli "Kontoris", selle sajandi parimas situatsioonikomöödias, kaasa teha: ma just postitasin Instagrami, kuidas mu koer ära tapeti ja keegi kommenteeris "mine põrgu, Cathy, ta oli selle ära teeninud!" Nii et, sellised lood siis," säutsus Broad Twitteris.

Lindsey viitas eelmisel aastal toimunud intsidendile, kus teine koer tappis tema koera, ja andis Instagramis 6. augustil fännidele teada, kuidas ta näeb seda koera siiamaani koos oma omanikuga, kellel on raskuski tema talitamisega.

Megafännide ekslike arvamusi peavad parandama ka teised kaasosalised. Üks peaosalisi. Eelnevalt mainitud Pam Beesley osatäitja Jenna Fischer informeeris fänne, et ta ei kanna sõrme sõrmust, mille Jim Halpert talle andis, vaid ikka mees, kellega ta on kümme aastat abielus olnud.