“Sa oled hull, ütlevad ühed sõbrad. Teised jälle arvavad, et väga vahva ettevõtmine,” ütles Järvela SL Õhtulehele.

“Rääkisin eile ka emaga, ta oli suht erapooletu, et las laps teeb, mida tahab,” ütles ta. “Põhimõtteliselt ma ei poolda rämpstoitu ja nii see huvi tekkiski, et mis juhtub, kui seda liiga palju saab.”

Kadri Järvela kaalub 53 kilo, pole elus kordagi dieeti pidanud ja armastab kohutavalt magusat. Tema ainus trenn on pikad jalutuskäigud. “Püüan ikka igale poole, kuhu vaja minna, jala jõuda.”

Moetudeng teab, et burgerisõltlast ähvardavad verehaigused, südame rütmihäired ja sajad muud hädad. Sellest hoolimata lasi ta end ära meelitada. “Aga ma ei pelga,” ütles ta. “Ma ei kavatse ju aastast aastasse hakata burgereid näost sisse ajama. Tean, et see tähendaks traagilisi tagajärgi.”

Kolmapäevases “Koosoleku” saates läbis Järvela edukalt meditsiinilise testi, mis tähendab, et tohter ta täiesti terveks tunnistas. “Jah, nüüd pean ma seda burgerielu kaks nädalat elama, mis tähendab, et kolm korda päevas tuleb McDonald’sisse sisse astuda.”

Tema päevane ports on kindlasti kaks tugevamat einet, mis koosnevad burgerist, friikartulist ja joogist. Kolmas einekord võib piirduda “vaid” burgeri ja kohustusliku joogiga, kus valida kokakoola, Fanta või Sprite`i vahel. “Ei saa ju liiale ka minna,” naeris Järvela. “Kord päevas peab piirduma ainult burgeri või jäätisega.”

Nädala pärast astub ta “Koosolekus” uuesti kaalu peale. Palju ta siis juurde on võtnud, ei oska Järvela öelda ega taha sellele mõeldagi. Ta ei usu ka, et burgerisöömine külge jääb.