"Kerli tegi selle valiku ja ta juba pool tundi hiljem kahetses seda ," ütles saate osaline Silver juba pärast Hendriku esimest ööd majas.

"No Hendrikul võiks ühe sõna asemel mingi kaks sõna ka vahepeal välja tulla. Lihtsalt ühesõnaliselt laksib," oli saate kõige tervama keelega osalise Seidi esimene arvamus uuest majakaaslasest.

"Küsid midagi, siis ta vastab "lahe", "tore", "kena". Nagu sealt ei tule mingit normaalset lauset isegi," lisas Saaremaalt pärit Seidi, kelle arvates on Hendrik kummaline inimene. Ka noormehe toakaaslasele Kerlile jäi silma, et ta nagu ei otsikski seltskonda, vaid kaob lihtsalt ära.

Kerli üritas oma uuele kaaslasele ka natuke kombeid õpetada. "Üldiselt, kui keegi sinuga räägib, siis katsu vastata, mitte ära lihtsalt naera. See tundub nii võlts lihtsalt," oli varem Kristoga sebinud Kerli aus arvamus.

Pärast Hendriku ja Kerli privaatset kohtingut hobustetallis, otsustas neiu, et tema ei soovi, et tema poolt majja kutsutud noormees ikkagi sinna jääks. Hendrik sellega aga ei nõustunud.

"Minu meelest on vara nii asjadest ette tõtata," arvas Hendrik selle peale. Tema väitis majakaaslastele, et tema tahab leida enda kõrvale saatest see õige.

Siiski ei rahuldunud ülejäänud majarahvas Hendriku väidetega, nagu ta oleks Kerlist ikkagi huvitatud ning ta on seal õige neiu otsingul. "Kui me peame sinust sõnu välja pressima, siis mis me üldse räägime. Sa istud lihtsalt telefonis, ega me siin virtuaalset suhet ei loo," arvas majakoosolekul Silver.

Lõpliku otsuse tegi ikkagi Kerli, kes otsustas, et Hendrik lahkub saatest. "Kui kiiresti jalanõud jalga saab ja mis siin ikka keerutada. Kerli teab, kus su asjad on ja uks on seal" ütles lahkujale Kristo.

"Mis kiirelt tuleb, see kiirelt läheb," naeris Seidi. Uustulnukale ei antud võimalust enam vastuvaieldagi ning Hendrik pidi lahkuma.