Üks suur miinus, mis osalejate eksootilisi reise ja glamuurseid pidusid varjutab, on raha, mida nad riietusele ja välimusele iga päev kulutama peavad, vahendab Cheat Sheet. Selgub, et osalejatel on kohustus ise oma riided, meik ja soeng korda seada, sest stilisti, meikari ja juuksuri saab vaid sarja staar.

Osalt loogilisena tundub ka tõsiasi, et "Poissmehe" osalejad kulutavad terve sarja ajal kõvasti rohkem raha kui "Vallalise kaunitari" osalejad. Arvestades, et ühes on naised ja teises mehed, siis pole see kuigi üllatav tulemus.

Naistel kulub mõisas elamiseks valmistumisel kuskil 1800-8000 USA dollarit. Meestel palju vähem, 300-5300 USA dollarit. Numbreid tõstab ka meestele ja naistele pakutavate teenuste hinnaerinevus.

Osalejatelt küll selliseid kulutusi ei nõuta, kuid televisiooni minek paneb naisi oma välimusele kõvasti rohkem rõhku seadma. "Sa kulutad kõvasti rohkem kui tavaliselt kulutaks, sest lähed ju televisiooni. Ja võib-olla kohtad oma tulevast abikaasat, seega tunned, et mulje jätmiseks peab vastavalt valmistuma," selgitab mitmes suhtesaates osalenud Sarah Herron. "Oma esimesel hooajal "Poissmehes" kulutasin ma palju rohkem kui hilisematel sõudel, sest esimesest kogemusest õppisin, et enesekindlus mõjub palju paremini kui disaineri kleit."

Mehed, kes saates osalevad, ei kuluta raha ripsmetele, juuksepikendustele või võlts päevitusele. Selgub hoopis, et paljud osalejad ei muuda oma tavalisi rutiine üldse.

"Vallalises kaunitaris" osalenud Luke Pell tõdes, et peale juba varem plaanis olnud hambaarsti külastuse, ei teinud ta enne saadet midagi. "Minu jaoks kõige suurem kahju oli nii pikalt töölt eemal olemine."

Seega võib saates osalemine lõppeda, kas kuulsusega, millega teenid hiljem ligi 5000 USA dollarit ühe sotsiaalmeedia postituse eest. Või kulutad 8000 dollarit ja lähed peale esimest episoodi koju tagasi.