"Näitlesin seal kuus aastat ja sellist sarja tehes võid sa kopitama minna," sõnas 49-aastane endine seebistaar väljaandele Woman's Day. "Olin küll rahul, et lahkusin suure pauguga, kuidas pärast seda oli töö leidmine raskem kui ma oskasin aimata."

Pärast Summery Bast lahkumist abiellus kahe lapse ema kinnisvaramaakleri James Belliga ja tegi pisirolle erinevates teleprojektides kuni asus karjääri tegema hoopis raamatupidamises.

Teleekraanilt lahkumine polnud aga kerge. Nicolle Dickson seletab, et pärast avalikkuse ees olemist on raske tavalist töökohta leida. 22-aastase Lincolni ja 20-aastase Winstoni ema võttis vastu oma abikaasa pakkumise hakata tema äri raamatupidamisega tegelema ja hiljem omandas ta ka vastava hariduse.

Fännid pole aga Bobbyt unustanud ja endist näitlejatari peetakse pidevalt tänava peal kinni. "Üllataval kombel inimesed ikka veel mäletavad mind ja nad ütlevad, et ma pole muutunud," rääkis ta juulis veebisaidile West Australian. "Seega pole Bobby mind maha veel jätnud. Ta oli minu elu ja varajaste 20ndate suur osa ning mul on suurepärased mälestused."