Sari “#Pind” on loonud kummalise fenomeni, kus seriaali tegelaskujude kontodel on Instagramis rohkem jälgijaid kui nende päriselu- ehk näitlejate isiklikel kontodel. Kõige kuumemaks kompvekiks osutunud Markus Kurd ilutseb sellel kontol: https://www.instagram.com/markus_pind/

Markus Kurd on musklimees ja ilueedi, asjalik ja korralik, aga samas seesmiselt veidi ebakindel, sest on elanud väga karmi ema taktikepi all. Markus on Pärnust, tõeline ranna-poiss, surfikutt, ta õpib hetkel politseikoolis, kuigi ema sundis teda majandust õppima, aga Markus hakkas oma ülidomineerivale emale vastu. Ta on nüüd elus esimest korda täiesti omapäi, ärinaisest rikas ja nõudlik ema ei ole aga sugugi rahul, et poiss tema sõna ei kuula ja veel hullem, sellesse saatesse ronis! Markusel on seda enam vaja kindlalt võita, sest ta on otsustanud iseseisvalt toime tulla ja selleks on vaja pinda ja raha!

Ja et olukord muutuks skisofreeniliseks, on siin ilusa poisi isiklik konto: https://www.instagram.com/rinelpius/


“Sarnanen Markusega selle poolest, et me mõlemad oleme sportlikud. Markus on hästi tahtejõuline ja sihikindel, tal on tugevad eesmärgid püstitatud. Nii mina kui Markus oleme valmis ükskõik mida tegema, et oma eesmärgid saavutada,” räägib Rinel. Tavaelus on Rinel üliõpilasest sportlane. Tegeleb tipptasemel pikamaaujumisega. Võistleb 10 ja 5 km distantsidel. Nädalas on 12 trenni, kokku treenib ta nädalas 22 tundi ja ujub kuni 50 kilomeetrit. “Olen kümne kilomeetri distantsil mitmekordne Eesti meister. Võistelnud olen kahel juunioride Euroopa meistrivõistlustel. Sel suvel võistlesin esimest korda maailmameistrivõistlustel Lõuna-Koreas. Õpin teist aastat Tallinna Tehnikaülikoolis majandussuunas, avaliku halduse ja riigiteaduste erialal.”

Ainuüksi põgus pilk Rineli profiilifotole näitab, et poisis on midagi ääretult tuttavlikku - kaksikvendade Märt ja Priit Piusi blondid lokid ja kelmikas pilk on eksimatult äratuntav. Kuidas on need noored mehed omavahel seotud? Rineli Facebookist leiab infot, et kuulsad vennaksed on noorukese näitlejahakatise onud.

Takkapihta on vanemad televaatajad, kes kasvasid üles sarjaga “Päästja koolikell”, et Rinelil on selles aastatetaguses hitis teisik - ta on noore Mark-Paul Gosselaariga sarnane nagu kaks piiska vett!

Kollaaž: Kateriine Krigul/TV3/Scanpix