Nimelt registreeris Tallinnas tegutsev vandeadvokaat Maksim Greinoman Euroopa Liidu tasandil "Kuuuurija" kaubamärgitaotluse ja seda just telesaadete tootmise kategoorias, teatab Katrin Lust Õhtulehe veergusel avaldatud blogipostituses.

"Advokaat Maksim Greinoman saatis mulle pühapäeva õhtul kirja, et ta keelab mul "Kuuuurija" kaubamärki saate pealkirjana kasutada," ütleb Lust. "Kui ma seda teen, siis hakkab ta minult nõudma kahjutasu. Samuti teatas ta mulle, et pean temaga sõlmima autorilepingu."

"Täna olen ma olukorras, kus ma olen teinud sügisese "Kuuuurija" tarvis kümneid intervjuusid ja härra Greinoman kirjutab mulle enne hooaja algust kirju, kus mul keelatakse saate nime kasutada ja see võetakse minult lihtsalt ära," lisab saatejuht.

"Vastab tõele, et advokaat Maksim Greinoman üritab Euroopa Liidu tasandil registreerida "Kuuuurija" kaubamärki telesaadete tootmise kategoorias. Kuuuurija nime all on tänaseks TV3-e eetris olnud ligi 100 saadet, me ei aktsepteeri sellist tegevust ja läheme võitlusesse, et õiglus jalule seada. Pikemalt käsitlevad "Kuuuurija" nime kaaperdamiskatset tänaõhtused „Seitsmesed“,“ lausus TV3 programmijuht Raimo Kummer Delfile.