UNICEF-i initsiatiivil 1992.a. alguse saanud ja rohkem kui sajas riigis detsembrikuu teisel pühapäeval peetavat rahvusvahelist laste ringhäälingupäeva tähistatakse ERR-is sel aastal esmakordselt. Lapsed räägivad sel päeval eetri vahendusel, missugust maailma nemad tahaksid.

ETV näitab kell 11.15 ja 15.00 Eesti laste filmiloomingut. Esimeses osas kell 11.15 alg- ja keskastme õpilaste, teises osas kell 15.00 gümnaasiumiõpilaste filmid.

Video- ja arvutipõlvkonna üheks oluliseks meediumiks on kaamera. Selle abil maailma vaadates on lapsed ja noored tihti palju leidlikumad kui nende eelkäijad, ja neil on, mida öelda. Tänavu alguse saanud festivalile Koolifilm 2007 laekus umbes 70 mängu-, dokumentaal- ja animafilmi, mille paremik jõuab nüüd eetrisse. Filmid valis välja toimetaja Gerda Kordemets, koondprogrammide režissöör on Ketlin Kaljas.

Vikerraadio Vikerhommikus on saatejuhi Meelis Sülla kõrval 12-aastane abiline Hanna Lotte Krall. Hanna Lotte valib ka Klassikaminutite muusika. Saatekülalisteks on Raadio Laste Laulustuudio lapsed, kes räägivad oma õhtusest esinemisest heategevuslikul kontserdil “Aita alustada elu”, mis toimub Kaarli kirikus kell 19.00.

Aiatarga rubriigis esineb kell 9.05 kaheksa-aastane taimetark Samuli Martin, kelle huvi ja teadmised taimeriigi, eriti orhideede ja käpaliste vastu on nii suur, et suudab ka teised sellest vaimustuma panna. Päeva jooksul enne täistunni-uudiseid kuuleb Vikerraadios laste arvamusi oma elust — mis neid rõõmustab või kurvastab.

Raadio 4-s juhivad sel päeval programmi diktorid — lapsed, kes on raadiokuulajatele tuttavad lastesaatest “Väike uudishimutseja”. Päev on sisustatud saadetega lastest ja lastega, mis pakuvad kindlasti huvi ka täiskasvanud kuulajaile. Põnevust lisavad viktoriinid ning interaktiivsed raadiomängud.