Warner Bros. on hakanud valmistama filmi sellest, mis toimus Willy Wonka elus enne suure šokolaadivabriku sündi ning kuidas tegelane omale nii jõuka elu rajas, vahendab Mirror.

Palju üllatavam on aga asjaolu, et Warner Bros. juhid mõtlevad tegelase kehastajaks hoopis naist palgata. "Filmi juhid küll mõistavad, et see võib pahameelt tekitada, kuid usuvad, et see oleks hea viis, kuidas klassikalisele tegelasele värske toon juurde anda," tunnistab läbirääkimistega soetud allikas.

Teada on ka üksikute näitlejate nimed, keda rolli katsetada planeeritakse. Kui juhid otsustavad tõesti naise kasuks, siis on võimalik, et Wonkat hakkab kehastama Charlize Theron. Kui otsustatakse siiski juurte juurde jääda, võib uut Wonkat kehastada Ryan Gosling või Ezra Miller.

Varasemalt on Wonkat kehastanud Johnny Depp ja Gene Wilder. Warner Bros. ostis tegelase autoriõigused omale 2016. aastal.

Fännidele nii uuenduslik mõte eriti meeltmööda ei ole. "See on naeruväärne. Miks rikkuda klassikat ja Willy Wonkast naine teha? Kuradi feminism," pahandab üks. "Naised peavad tagasi tõmbama. Willy Wonkat kutsutakse põhjusega Willyks, sest tal on üks...," polnud ka teine nõus. "Täiesti ennekuulmatu. Mis järgmiseks," ei suuda kolmas teadet uskuda.