Selgus, et televaatajad näeksid kõige meelsamini laulmas Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purgat, linnapea Edgar Savisaart ja esileedi Evelin Ilvest. Nendele järgnesid Peeter Võsa, Rein Rannap ja Peeter Oja.

Kuigi esikolmikusse jõudnud meedialemmikud said konkurentsitult enim hääli, on publiku südame võitnud ka mitmed poliitikud. Teiste seas tõsteti mitmeid kordi esile Andrus Ansip, Ene Ergma, Enn Eesmaa, Villu Reiljan, Siim Kallas, Igor Gräzin, Jaak Aaviksoo, Indrek Tarand, Tõnis Lukas ja Sven Mikser.

Evelyn Ilvese laulupartnerina soovitakse näha Jassi Zahharovit, Edgar Savisaare kõrvale eelistatakse aga Monika Batrakovat või Katrin Siskat. See unistus jääb siiski täitmata, sest avaliku elu tegelaste kõrval näeb saateformaat ette siiski tuntud muusikuid.

Professionaalsete muusikutena pakuti enim Marten Kuningat, Koit Toomet, Luisa Värki, Sandra Nurmsalu, Ivo Linnat, Ott Leplandi, Merlyn Uusküla ja Hanna-Liina Võsa.

Paaridena toodi välja tandemid Ivo Uukkivi ja Villu Tamme, Madis Milling ja Ithaka Maria, Mait Malmsten ja Kairit Tuhkanen, Kaie Mihkelson ja Aivar Riisalu, Ott Lepland ja Evelin Pang, Birgit Õigemeel ja Märt Avandi, Anu Saagim ja Erih Kriger, Laura ja Allar Levandi, Anne Veski ja Mart Laar, Mirtel Pohla ja Tanel Padar, Marten Kuningas ja Anni Arro, Kare Kauks ja Heimar Lenk, Ken Saan ja Liisi Koikson, Siiri Sisask ja Iiris Vesik. Samuti mainiti korduvalt Mart Laari, kes võiks üles astuda koos Lenna Kuurmaaga.

Veel mainiti lemmikutena Anu Sääritsat, Helar Osilat, Martin Helmet, Urmas Sõõrumaad, Juhan Paadamit, Lilit Kaaretit, Zenja Fokinit, Kaisa Oja, Kaia Triisat, Maire Aunastet, strippar Marcot, Lauri Pedajat, Siret Rüübergi ja Liis Lassi.

„Laulud tähtedega“ esimene hooaeg oli TV3 eetris 2008. aasta sügisel. Sarjas osalesid duettidena Ester Tuiksoo ja Mait Maltis, Linnar Priimägi ja Marju Marynel Kuut, Evelyn Mikomägi ja Ithaka Maria, Toomas Tõniste ja Kadi Toom, Valdo Randpere ja Ines, Ingrid Tähismaa ja Pearu Paulus, Elis Aunaste ja Rolf Roosalu, Margus Tsahkna ja Birgit Õigemeel, Ines Karu ja Kristjan Kasearu.
 
„Laulud tähtedega“ avahooaja võitjaks valisid televaatajad Valdo Randpere ja Inese.