Kriitilisuse all peab Lia silmas seda, kui külaline häbenemata teatab, et ei söö üht või teist asja, kirjutab teleajakiri Nädal. "Ma ei söö sibulat! Ma ei söö küüslauku! Ma ei söö kitsejuustu! Ma ei söö riisi! Ma ei söö liha! Kohe tuleb mina-mina-mina! Kurb on näha, et ei hinnata seda, kui laud on ilusti kaetud või seda, et võõrustaja on palju vaeva ja aega kulutanud õhtusöögi valmistamisele," räägib Lia muljetest, mis talle jäävad teleri ees saadet vaadates

Kokandusega sinapeal olev Virkus ise saates ei osaleks. "Mitte mingil juhul! Ja just selle kriitilisuse pärast. Seda enam hindan ma neid inimesi, kes on saatesse läinud. Nad näevad palju vaeva, kulutavad aega ja raha, ja lõpuks ei kuule tunnustavat sõna, vaid saavad pigem negatiivse kriitika osaliseks. Kui järele mõelda, siis ei meenu hetkel ühtegi saadet, kus oleks kõlama jäänud, et vahva menüü, hästi tehtud road! Vahel ju igatseks seda ka."

Kas ka Sinu meelest on saates osalejad oma ütlemistega liialt tõredad? Kuidas Sulle saade "Õhtusöök viiele" meeldib? Jaga mõtteid kommentaariumis!