Daytime televisioon on seejuures eriti populaarne nende hulgas, kes olude sunnil on palju kodus (hetkel küll me kõik, aga tavaliselt näiteks noored emad). Põhjusi selleks on mitmeid - ühest küljest korvab teleekraanil nähtu omaenda elust puudu oleva põnevuse, võimaldab korraks mõtteid mujale viia ning lohutav on ju vaadata ilusaid inimesi ilusates kohtades, kes sellest hoolimata muudkui tülitsevad, nutavad ja ahastavad. Mida rohkem pornot ja probleeme, seda parem. Täiesti inimlik!

Süžee on säärastel teleprojektidel alati sama - laitmatu ja tihtipeale viimse piirini tuunitud välimusega inimesed kolitakse mõnda luksuslikku asupaika kokku, antakse joogid kätte, pannakse kaamerad käima ning kõik, mis edasi saab, on juba ette teada. Kes kasvõi ühe neist eelpool nimetatud hittidest on otsast lõpuni ära vaadanud, oskab enam-vähem täpselt ennustada kõigi ülejäänud maailma tõsieluseriaalide sündmustikku. “Too Hot To Handle” mõjubki justnimelt seetõttu kui sõõm värsket õhku.

Jah, ka seal on absoluutselt iga viimne kui osaline pööraselt kütkestav. 10 10st!

Ühtlasi on täiesti taotluslikult valitud luksusvillasse elama alkoholi- ja peolembelised, lõdva püksikummiga, üheöösuhetele orienteeritud, vastassugupoole suhtes negatiivselt meelestatud inimesed. Paadunud vallalised. Sellised, kes on juba ammu unustanud või pole kunagi teadnudki, mida tähendab armastada ja hoolida. Selle asemel aga, et nende tragikoomilisi skandaale sekkumatult jälgida ning rahvale vaatamiseks mahlaselt erinevaid voodisuhteid kokku monteerida, on “Too Hot To Handle” võtnud sootuks uus lähenemise. Luksuslikku häärberit valitseb virtuaalne teejuht või lausa vaimne mentor, kes loeb kõigile moraali ning on seejuures keelanud osalistel mistahes seksuaalse tegevuse harrastamise suudlemisest seksini. Keelatud on isegi masturbeerimine.

Saate põhimõte on lihtne - ühist 100 000 dollari suurust auhinnafondi vähendatakse iga osalise poolt sooritatud rikkumise eest teatud summa võrra. Trahv suudlemise eest on näiteks 3000, vahekorra eest 20 000 dollarit… Kui võtta arvesse, et majas elab kümmekond kiimas noormeest ja neidu, siis oleks nad sääraste trahvisummade juures võimalised 100 000 dollarit ühe minutiga laiaks lööma. Siin tulebki mängu kollektiivne vastutus teineteise ees ja selgub saate lõppeesmärk - aidata saate osalistel sügavamaid suhteid luua! Iseenesest ju üllas, kas pole?

Eriti põnev on, et sugumürsud saavad raha ka tagasi teenida võidupotti väljakutsete abil, näiteks öösel tuba jagades, KUID teineteisest käsi ja kehaosi eemalde hoides. Saavad nad ikka hakkama? See iha vs raha mäng ongi see, mis kütkestab neid miljoneid.