Ajaloolise draamasarja "Litsid" autor ja režissöör paljastab Publikule, et kui eetris on Andres Dvinjaniovi stseenid, siis umbes ühel viiendikul ajast näeb hoopis teda – nimelt selja tagant.

"Andresel on hirmus palju tööd ja lisaks, ta sõitis igal hommikul kohale Tartust ja läks öösel sinna tagasi," jutustab Sander. "Sellepärast oli sageli võtteplatsil olukord, kus filmime näiteks Andrese stseeni Merle Palmiste või tüdrukutega, aga Andresel juba kell tiksub – kas on õhtune etendus või kontsert, või siis pole ta veel kohale jõudnud… Ja siis tegime nii, et mina panin jälle Andrese riided selga ja "näitlesin" tema eest. Need on niinimetatud "üleõlavõtted" – ehk siis, näeme näiteks proua Kukke, aga kaadris on ka härra Metsla õlg või külg või käsi, mõnel korral isegi kukal ja kõrv. Vot siis võibki kindel olla, et see olen hoopis mina."

Kui Dvinjaninovi ülesanne oli Sanderit Näosaates parodeerida, siis ka Sander ütleb, et vahest ta lausa parodeeris Dvinjaninovit: "Andresel on oma äratuntav kehakeel ja rääkimismaneer ning kui ma tema „steene“ tegin, siis ma sageli natuke võimendasin neid nüansse. Lausa nii, et mõnikord Merle või tüdrukud hakkasid naerma ja pidime uue duubli filmima."

Kõige naljakam on asja juures see, et pannes selga Andres Dvinjaninovi riided, pani Sander tegelikult selga iseenda riided – sest Andres kasutab läbi sarja just Sanderi stiilseid 30-te aastate ülikondi. Mart Sander on mitmel puhul naljatlevalt öelnud, et Andres Dvinjaninov sai rolli tänu sellele, et tema kostüümidega ei olnud probleemi – nad on ühte kasvu ning seega sai härra Metsla kõik oma filmikostüümid just Sanderi riidekapist!

Kuid kas Mart Sander ei karda, et sellest paljastusest tuleb järjekordne "skandaal" – et telesari "Litsid" petab vaatajaid igal sammul? „Tele ja kino ongi üks suur illusioon, kus miski pole see, mis ta näib,"naerab Sander. "Ma väga loodan, et vaatajad on nüüdseks oma "pahandamised", "nördimused"ja „segadused“ lõplikult välja elanud ning saavad viimaks ometi keskenduda sarja nautimisele ilma eelarvamuste ja tagamõteteta!"