Anne Veski just sõidab lennujaamast siia Kino stuudiosse,” rääkis äreval ja põnevil häälel saatega seotud ajakirjanik Viktoria Ladõnskaja oma viimastest tundidest saate ettevalmistusteekonnal. Ladõnskaja rääkis Publikule ka, et tihe töö ja viimased sebimised käivad ja närv on sees, ikkagi 66 miljonit vaatajat: "Kontrollitakse, et kõik tiitrid, dubleeringud ning salvestiste ja tõlked oleks paigas!"

Eestlastest tulid lisaks Veskile kohale teleajakirjanik Andres Raid ning lisaks astus kaamerate ette ka Ladõnsjaka ise. Valmis oli lindistatud ka Koit Toome intervjuu, mis aga eetrisse ei jõudnudki. Samuti jäi ootele Reet Linna meenutuste salvestis, mis nädalavahetusel üles võeti. Kasutusele võeti aga mitmeid arhiivikaadreid saatest “Tundmatu Jaska”, mis oli dubleeritud vene keelde, ning lõigud Venemaa saatele "Komeedi saba" antud intervjuu aastast 2002, kus Joala rääkis avameelselt ka oma vimmast hüüdnime "Kremli ööbik" ning seda saatnud pahakspanu vastu eestlaste leerist. 

Venemaa muusikamaastikult meenutasid Jaak Joalat tänases saates lauljanna Roxana Babajan, Gorky Parki muusik Aleksei Belov ning Ksenja Georgiadi, kes on laulnud koos Joalaga ja juhtis omal ajal temaga koos ka üht festivali. Lisaks ka Joala õpilane Renata Piotrovski.

Delfi vahendab saates toimuvat blogi vahendusel. Saadet sai jälgida interneti vahendusel.