Anna Pihl kinnitas kuuldusi lapseootusest jaanuaris, kui vaatajad märkasid jõulutunnelis tema paisunud keskkohta, ent ei tahtnud toona teemal pikemalt peatuda.

"Võib naljaga pooleks öelda, et nüüd, kus nii suur tunnustus töö eest on käes, võib rahulikult suunduda koju beebikõhtu kasvatama," sõnas särtsakas Anna. "Ja kusagil märtsi keskpaika minu viimased ülesastumised enne pikemat eetripausi ka jäävad," selgitas ta mõned nädalad tagasi Kroonikale. Anna sõnul on laps väga oodatud: "Me oleme väga rõõmsad ja elevil selle pärast."

Uus pealtnägija Piia Osula on varem töötanud Eesti Päevalehes ning telesaates "Radar", pärast saate lõpetamist naasis ta Ekspress Meediasse Delfi TV ajakirjanikuna.

Osula sõnab, et võtab suure uhkusega Anna Pihlilt teatepulga üle ning on tänulik, et saab töötada koos Eesti parimate teleajakirjanikega.

Enim meeldivad talle isiklikult teemad, millele me ehk igapäevaselt ei mõtlegi, aga millele sisse vaadates võib leida palju küsimusi ning need puudutavad ja mõjutavad väga paljusid. "Aga samas tahaksin välja tuua ja esile tõsta esile ka positiivseid lugusid meie ümber, mis tihti tähelepanuta jäävad," lisas ta.

Need on uue "Pealnägija" Piia Osula viis parimat teost Delfi TVs:

Kuidas sõnumiäppidest on saanud narkourkad


Sotsiaalmeediat osavalt ära kasutades on võimalik luua narkootikume vahendavaid rühmi, mis pakuvad esmapilgul anonüümsust ja kõiki võimalusi asju lihtsalt ja vahelejäämise hirmuta ajada. Uurisime, kuidas ühele sellisele grupile jälile jõuti.

Kuidas Narva piiripunktis peetakse kinni õnnekütte


Iga päev soovivad tuhanded reisijad Eesti-Vene piiri kaudu Euroopasse pääseda. Piirivalvurid peavad vaid loetud hetkede jooksul terad sõkaldest eristama. Näiteks aru saama, kas Moldova perekond soovib tõesti Tallinna vanalinna imetlema tulla või võetakse turismi katte all suund mõnda teise Euroopa riiki, et seal musta tööd teha?

Kuidas ilukirurgid jahivad äsja sünnitanud naisi


Emmed trimmi! Nõnda võiks kõlada aina popim protseduuride kogum, millega ärgitatakse last kandnud naisi taastama raseduseelset vormi: rinnaopid, rasvaimu, botox süstid... Piia läks konsultatsioonidele kolme kliinikusse, mis sarnaseid pakette pakuvad ja ajakirjanduslikust uudishimust sai ebakindlust tootev sündmuste jada. See videolugu on Aasta Pressivideo 2019 kolme nominendi seas.

Komm ja triip: tere tulemast peodroogide maailma!


Enamasti seostuvad narkootikumid eludega tupikusse jõudnud inimestega ja laastavate ainetega nagu fentanüül. Sukeldusime selle glamuursesse paralleelmaailma, kus edukad eestlased tarvitavad peonarkootikume (ehk "panevad kommi") vähemalt korra kuus.

Kuidas meedia enda valdusse saada? EKRE näitel


Valitsuserakondade seast kostuvad kõige valjemad hääled Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ridadest. Kas see on teadlik turundusstrateegia või pigem ajakirjanduse “teene”?