Liina Raud

"Kõige traumeerivam oli see, et mõtlesin, kuidas see väike kana oleks Mirjamile (Liina Raua tütar - toim.) meeldinud. See on nii õudne!" Ta nentis, et teab, et paljud on harjunud maal vanaema juures selliseid asju nägema. "Mind on sellistest asjadest säästetud," põhjendas ta ning lisas resoluutselt: "Minu lapsed ei näe läbi minu käe mitte kunagi midagi sellist! Mitte kunagi!" Et mehed võtsid tapatöö enda peale, siis piirdus Liina trauma õnneks vaid sellega, et ta ise linnuga liiga emotsionaalseks muutus. Hiljem sõi Liina suppi juba isukalt nagu näljane metsaline kunagi. Ka oli ta uhke teiste saateosaliste üle, et need adekvaatselt käitusid. Eriti üllatas teda Kristiina: "Tõeliselt tugev eesti naine, mul on temalt palju õppida!"

Martin Helme

Juba telgi ülespanekul kurtis Helme, et ei suuda tööd teha, kuna nälg paneb pea valutama ja ringi käima. Saanud Yoko toiduvarudest pisut kosutust, suutis ta töö siiski lõpule viia. Kui vutid kohale toodi, ei kõhelnud Helme hetkekski neid saputavaid ja põksuvate südametega linnukesi kohe toiduks tegemast. "Mul pole mingit probleemi," sõnas lapsest saati taluelu näinud Helme. "Seda on nähtud ja tehtud küll." Teda üllatas kogu juhtumi juures hoopis see, et mõned toidutegemise juures nõnda emotsionaalseks muutusid.

Yoko Alender

"Loomulikult saime kohe aru, et need tüübid tuleb ära süüa ja prepreerida," rääkis Yoko, kes esimese hooga kaalus oma vuti elu säästa ning ta rabasse lahti lasta. Kuuldes, et see on linnule igal juhul kindel lõpp ning tõenäoliselt veelgi hullem, leppis ta reaalsusega ning nentis, et tuleb teha, mida tuleb teha. Edasi toimetas ta juba kindlakäeliselt ning aitas kõik kuus lindu ära kitkuda ning lihaks teha.

Kristiina Ojuland

Kõigile oma asjatundlikkusega muljet avaldanud Kristiina suutis vutte puhastada nagu vana proff. "Ega see asi mulle ka meeldinud. Kui ikka hoiad käte vahel kollase-valge kirjut linnukest, siis muidugi on see emotsionaalne," ei lükanud Kristiina siiski tagasi, et olukord ka talle vastumeelt oli. "Aga inimesed on paraku lihasööjad, kuigi igapäevaselt ei mõtle, kuidas liha viineri sisse saab," mõtiskles ta. Toidutegemist pea ta aga igal juhul oma meelistegevuseks, seega lähenes ta situatsioonile nagu kokk ikka. Sööma ju peab! 

Mihhail Korb

"Veel 20 minutit tagasi tundus ebareaalne, et me need linnud ära tapame ja sööme," sõnas Korb vahetult pärast supi tulelepanekut. Rohkem emotsioone tema poolt eetrisse ei jõudnud, kuid ehkki seda ei näidatud, siis olid just Korb ja Helme need, kes lindude tapatöö enda peale võtsid.

Marko Pomerants

Samal ajal kui ülejäänud viis poliitikut metsas virelesid, suundus Pomerants hoopis soojas autos Võsul IRLi jõulupeole, kust ta esinumbrina puududa ei saanud. Kohapeal suutis ta vapralt kaetud lauale vastu panna, et mitte kaaslaste ees ebaõiglast kõhutäie-eelist saada, ning naasis metsa vaid joonuna ühe tassi rohelist teed. Kuigi vutiilugu kuulis ta alles teiste käest, õnnestus tal siiski vutimekk suhu saada, sest ustava ja õiglase kamraadina oli Kristiina talle kaks vutikoiba kõrvale pannud.