"Korralik neiu armub pahasse poissi, kes ähvardab teda mootorasaega, tahab teda prostituudiks müüa ja ei luba enam sõpradega suhelda. Iga tembu järel vannub nooruk, et tegi ainult nalja. Teine tüdruk läheb aga uude kooli, kuid ei sulandu klassi enne, kui hakkab suitsetama, jooma ja narkootikume tarvitama ning korraldab koos kambaga erinevaid kuritegusid, teiste seas surnuaia rüüstamise," räägib Tuuli Roosma ajakirjas Nädal.

Praegusel ajal on suureks probleemiks ka Eestist eemal töötamine. "Meil on tulemas paar lugu teemal, kui vanemad ei ela koos lastega. Tillukesed lapsed võõrduvad vanematest ning hakkavad emaks-isaks pidama oma kasvatajaid, onusid-tädisid või vanavanemaid," jutustab Tuuli.

Ta toob näite ka suuremate laste muredest: "Veidi suuremad lapsed peavad aga endaga ise hakkama saama ja majandama vanemate jäetud taskurahaga."

Selline elu võib rängalt mõjuda õppeedukusele ja viia lõpuks kuritegelikule teele.

Uuendusena on "Saladustel" nüüd ka parem telepilt. "Hakkame kasutama veel kaunima pildiga kaamerat. Televaataja ehk ei oska näha, aga asjatundlikum huviline näeb, et tegemist on filmipildiga."

"Saladuste" avaosa jõuab ekraanile 5. septembril.