Filmikoolis õppiv Mati, kelle saates osalemist filmisid ka koolikaaslased, pöördus selgeltnägijasaatesse paraja umbusuga, kuid siiski huvitatult, mida oleks sensitiividel talle soovitada. Olles proovinud kõike alates kiirkohtingutest kuni kohtamisportaalideni, ei olnud Matil õnnestunud endale tüdruksõpra leida, jättes teda tundma teistest erinevana ning koguni "ühiskonda sobimatuna". Hoolimata häbelikkusest naiste ees oli temas aga piisavalt julgust, et oma kogenematust tunnistada.

Mati viidi kokku Veet Manoga, kes peale oma energeetiliste võimete on tuntud ka naiste lemmikuna, kel kindlasti noormehele ka mees-mehele vormis üht-teist soovitada olnuks. "Külmade silmadega noormees," analüüsis Mano enne kohtumist Mati pilti. "Tema sees on palju viha ja ta kardab avaneda. Tahab naiste juures olla, aga lükkab neid energeetiliselt eemale," kõlas tema diagnoos. Nii mindigi saates Veet Mano ülipopulaarsetelt seminaridelt tuntud tšakrate avamise ja emotsionaalsete barjääride lammutamise teed.

Mati avaldas lootust, et tema lugu julgustab teisi samas olukorras mehi - siin on harjutused, mida tasuks kõikidel naiste suhtes kartlikel meestel oma enesekindluse tõstmiseks kodus teha. Nagu Mati saate lõppedes tunnistas, siis tundis tema end igal juhul vabama ja julgemana.

Harjutus 1: Kõnni nagu kuningas!

Õpi kõndima nagu tõeline mees - enesekindlalt ja väljapeetult. Kujutle, kuidas kõik sind armastavad ja sinuga kohtuda tahavad.

Harjutus 2: Ütle suuri sõnu!

"Tere kallis! Mina olengi sinu unelmate mees, keda sa otsinud oled!" Kohe ei maksaks ehk ööklubist alustada, vaid pigem kodus peegli ees oma sarm kõigepealt enda peal proovile panna ning end seeläbi vabastada. Enese üle nalja viskamise omadus on väga ligitõmbav!

Harjutus 3: Ela ennast välja!

Tunned, et oled pinges ja vihane? Haara esimene klopitav asi (näiteks padi), mine privaatsesse kohta ning klobi nagu jaksad. Kui võimalik, siis nii häälekalt kui torust tuleb. Esmalt tobedana tunduv võte pidi pikapeale väga hea ja vabastava efekti andma ning tõkete ületamine ongi hingelise avanemise saladus.

Harjutus 4: Mine naiste seltskonda!

Aitab fantaasiatest! Võta ennast kokku ja suhtle naistega. Varem või hiljem kohtud kellegagi, kes sulle silma heitma hakkab.

Mati puhul tehti algust Veet Mano kütkestava assistendi Brenda ning tõlkija Diana abil. Hiljem suunduti linna peale, kus noormehel õnnestus jutu peale saada Hongkongist pärit turistipreiliga. Kuigi see romanss jäi lühikeseks ning potentsiaalne südamedaam pidi laevale ruttama, ennustas Veet Mano, et Mati leiab oma kallima kuue kuni üheksa kuu jooksul.

Hea naislugeja-televaataja! Publikule teadaolevalt ei ole Mati endale hetkel veel armastust leidnud. Kui arvad, et just Sina võiksid olla tema jaoks see õige, siis kirjuta meile publik@publik.ee ja ehk annab kohtumine korraldada! Armastus on julgete päralt!