Helen ja Siim — sama palju kirge kui liisunud õlles

Eksperimendi kulgu jälginud ekspertide korduvad katsed probleemsetes paarides armuleeki sütitada läksid vett vedama ja Heleni ning Siimu kokkusobivusega pandi sedavõrd puusse, et Siimu käsi haaras esimesel võimalusel pudeli järele ja silm rändas teiste manu. Suure põuaga kõlbas isegi saatekaaslase Kristjani pruut Liisa, kes oli Siimu ideaalnaise absoluutne vastand: meenutagem, kuidas Siim saate avaepisoodis upsakalt kuulutas, et kui talle poleks sattunud blondi ja sihvakat mõrsjat, oleks jäme ja brünett kaasa kohe juuksurisse ja trenni saadetud.

Lisaks vaevasid Siimu ka endised pruudid saate eelsest perioodist, kes ajasid teda häbitult taga ja solvasid Helenit rängalt. Sama ebaviisakaks osutus ka Siim, kes nentis, et tal pole oma abikaasa vastu suuremaid tundeid kui kodumasinate vastu ning Helen lahkus saatest sügava pettumusega ja üksinda. Tutvuse lõppedes andsid mõlemad mõista, et nad ei jää isegi sõpradeks.

Liisa ja Kristjan — “lohakas” pruut ja arvutisõltlasest peigmees

Liisa ja Kristjani paarisuhe ei lõppenud nii katastroofiliselt kui Helenil ja Siimul, kuid midagi roosilist seal samuti polnud: esimesel võimalusel hakkas Liisa silm vilama ja eksperimendi viimases saates paljastati poolkogemata seegi, kuidas Liisa saatekaaslase Heleni suureks meelehärmiks oli saanud külge kombe hoopis tema peigmehele hommikuti ergutavaid tekstisõnumeid saata. Lõpuks ei tahtnud rullnoklikku ja alkoholilembelist naistemeest Siimu aga ka Liisa.

Kristjan tunnistas üles, et ei pingutanud piisavalt ning jäi liiga ükskõikseks — arvutimaailma kinnistunult ei kõigutanud teda ei suhteprobleemid ega naise üleaisa löömine. Abielu lõpetati rahumeelselt ja kumbki läks oma teed, andes siiski lootust, et ehk jäädakse sõpradeks ning Liisa tunnistas, et õppis eksperimendi käigus palju nii iseenda kui suhete kohta.

Liis ja Juhan — n***vad vahetpidamata, aga mitte kui katsejänesed

Teiste meelevaldselt kokku surutud katsejäneste hulgast tõusid särava lootuskiirena esile tõelised armastajad Liis ja Juhan, kes ilma ühegi vastuargumendi ja murepilveta oma abieluõnne edasi nautida otsustasid ning televaatajale juba tuttava avameelsusega tunnistasid, et n*kuvad päevad otsa kui jänesed.

Noortel tuli üle huulte ka ammuoodatud sõna “armastus” ja Liis tunnistas, et on leidnud endale parima abikaasa, keda tahta ja ka Juhanil jätkus Liisi kohta vaid kiidusõnu. Boheemlaslikud, ent siiski iseseisvad kunstihinged said saate viimases jaos ka oma vanemate ja sõprade õnnistuse ja tundsid siirast rõõmu, et said lõpuks ometi oma idüllilist elu ilma kaamerateta jätkata. Edu neile!