West Hollywood asub Los Angelese sündames ning see on tuntud kui kuulsate teatrite ja kinode rajoon. Ilmar Taska tükki mängitakse selle linnaosa südames, Macha (endine Globe) teatris.
 
Etenduse saamisloost rääkis Ilmar Taska eksklusiivselt Delfile otse Los Angelesest. “Leidsin selle tüki läbi oma siinse mänedžeri, kes on ühtlasi Macha teatri juht.” Taska mänedžer Odalis Nanin soovis etendust lavastada eestlasega kahasse. Nanin on ühtlasi "Lavender Love" autor.
 
“Lugedes näidendit, sain aru, et teemaks on ajarännak 1920ndatesse aastatesse, mis on mind alati huvitanud,” ütles Taska Delfile. “Need on Hollywoodi kuldsed algaastad, kus tekkisid stuudiod ja tähed ning paljud näitlejad olid pärit Euroopast.”
 
Taska lavastatud tükk räägib Itaaliast pärit Rudolph Valentino ning Venemaalt pärit Alla Nazimova Hollywoodi kolimisest.

“Pärast psühholoogilise õudusfilmi tegemist on väga tore vahelduseks teha ka romantilist komöödiat,” teatas Taska Delfile.
 
“Puusepad just lõpetavad uhkeid dekoratsioone, mis matkivad madame Nazimova häärberi sajandialguse interjööri. Liikuv lava annab võimaluse maavärinaks ja liikumaks kaasaega,” lisas eesti soost Los Angeleses resideeruv lavastaja.

Etendust "Lavender Love" mängitakse kuni juuni keskpaigani, hetkel käivad veel viimased proovid. Näidendis löövad kaasa Hollywoodi noored näitlejad Kristian Steel, Michelle Bernard, Spehanie Ann Saunders, Jill Evin, Drew Hickley.

Taska filmis lavastuse tarvis ka hulga videoid, mida ta valgusefektide ja taustahelide armastajana näidendis palju kasutab.