Riina, 45:

"Issaristike, jessuke, appi! Olen paaril korral seda hüpnoosisaadet silmanurgast jälginud ja täna otsustasin päris otsast lõpuni vaadata, et mis selle fenomen olla võiks.

Kõigepealt söödeti Katrin Lustile sisse hirsiputru ja halliks keedetud sealiha. Ma ahmin õhku ja ei jõua ära imestada, kuidas üldse mingi kallerdunud lihakänts peaks kellelegti imponeerima. Miks seda peaks kellelegi hüpnoosiga meeldivaks muutma?

Ja siis, mil pidi tõelise katse käigus selguma, kas see hüpnoos siis maitsemeeli muudab, ja see väga suurelt ebaõnnestus – Katrin jooksis öökides minema – teatas proua "hüpnotisöör", et "Oih, panin hoopis ennast hüpnoosi alla". Mida kuradit?!

Asi läheb paremaks! Tädi räägib terve saate vältel, kuidas "kui ma teeks nii ja naa, oleks asi too ja teine". Naeruväärne ju, miks selline lörr üldse eetrisse pannakse? Kas tõesti alahinnatakse oma vaatajat niivõrd ja üritatakse absoluutselt igasuguse esoteerilise juraga vaatajaid endale meelitada? Jätke ometi selline narrus. See saade pole isegi mitte naljakas!"

*Lugejakiri on loetavuse huvides toimetatud.