Riina (44): “No mida asja! Muretsesin juba tükk aega oma lemmiksarja “Pilvede all” pärast, sest olen uut hooaega pikisilmi oodanud ning sellest polnud kippu ega kõppu. Nüüd siis lõpuks näeme juba nädalapäevad teleritest sarja õrritajat ning seal näidatakse kellegi matuseid.

Minu suurim hirm on, et riigikogu liige Ain Lutsepp on seriaalinäitlemisest ehk tüdinud ja lasi end sootuks välja kirjutada! Tema mängitud Albert on aga vaieldamatult sarja liim, mis kogu lugu koos hoiab, pisut hüsteerilistele Kertule, Piretile ja Marile alati hüva nõu annab ning justkui kõigile vaatajatelegi isa eest on. Tõsi, lõppenud hooaja viimastes osades nägime, et vanamees hakkab peast pisut segi minema ja tiirutab taas Sirje ümber — ilmselt siis heasüdamlikust Saaremaa naisest Innast ikkagi ei piisa. Süda ihkab esimese armastuse juurde, mis sa siis teed. Ehkki vanas eas ei passi enam minu arust nõnda naistevahet joosta, aga mis ütleja minagi olen.

Kui nüüd aga Albert peaks surema, siis kardan, et fännide seas vallandub suur pahameeletorm. Mäletate veel, missugune järellainetus oli, kui TV3 sarja “Kättemaksukontori” Marion oma armastatu poolt maha lasti?

Mina igatahes vaatan täna sarja, hirmujudin hinges. Teisedki sarja austajad on spekuleerinud võimaliku maetava üle — kui selleks pole Albert, siis ega ometi mitte Maimu? Ei tahaks ühestki armastatud tegelasest loobuda!”


Hea lugeja, kirjuta kommentaariumisse, mis tundeid sinus "Pilvede all" tekitab! Parimad kommentaarid ja emotsioonid avaldame.

Kanal 2 selgitas sarja esimest osa ning kirjeldati, et kurb sündmus toob hooaja alguses kokku kolm õde, kellele leinaval Sirjel on nii mõndagi öelda. Eesootav hooaeg toob “Pilvede all” õdede eludesse suuri väljakutseid, igal ühel omat moodi.

Kuigi Mari ja Indreku pereelu on saanud räsida, pingutab Mari oma pere-elu nimel rohkem kui kunagi varem. Pireti ellu lisavad värve nii Volts kui ka Urmas, kuid pildile ilmub veel üks uus kandidaat. Kertule ja Andresele annavad senisest rohkem põhjust Tallinnas käia aga Erik ja Liina.

Sellel hooajal jõuab Eesti vaadatuim draamasari juubelihõngulise verstapostini — juba aprillis on eetris “Pilvede all” 200. episood! Vaata sarja uut hooaega täna õhtul Kanal 2 vahendusel!