Riina (45): "Oeh... Olen juba aastaid olnud "Pilvede all" tulihingeline austaja, tõeline fänn kui nii võib öelda. Mul on isegi kõigi osaliste autogrammid kogutud ja elasin nende tegemistele alati väga kaasa. Seriaal on väga hästi kirjutatud ja Toomas Kirsi tegemised on mulle üldiselt sümpatiseerinud. No vaadake kasvõi kuivõrd meisterlikult on Eleonora Berg kirjutanud lahti Eriku (Indrek Sammuli) tegelaskuju, kelle puhul sai ontlikust ja omandihimulisusele kalduvast ärimehest täiesti märatsev hull.

Aga mitte sellest ei tahtnud ma täna kirjutada. Kirjutada tahtsin hoopis sellest, et vaatasin mina ka selle filmi seal kinos ära. Noh, mis ma oskan öelda. Täielik jama ikka küll, enam ei saa seriaali vaadata. Möödunud nädalal algas uus hooaeg pihta, aga mina ei suuda unustada filmis nähtut. Kui keegi oleks mulle enne filmi vaatamist öelnud, et seal kogu tulevikupõnevus ära rikutakse, oleks ma selle ehk vaatamata jätnud. No mis isu mul enam seda vaadata on, kui kõikide tegelaste elusaatus on ette teada. Gunnar, mu lemmiktegelane, milline šarmantne mees (ehkki sitapea), sureb ära. No mis ma siis enam vahin, kuidas ta seal Sirjega jageleb. Või siis Mari ja Indreku hingevaakuv abielu. Kui nüüd päris aus olla, siis selle osas oleks oodanud midagi põnevamat. Nad on minumeelest juba aegade algusest koguaeg abielukriisis. Üks kuristik ajab teist järel. Muudkui koli kokku ja uuesti lahku, mis eeskuju see lastele annab?

Aga mitte ka sellest ei tahtnud ma kirjutada. Täna õhtul on eetris uue hooaja teine osa ja mul on lausa kurb meel. Kohe päris-päris õnnetu on olla, sest muljed (küllaltki ebaõnnestunud) filmist on veel värsked ja veider on jälle asjaga edasi minna, minnes samas looga neli aastat tagasi."

Hea lugeja, mida arvad sina? Kas "Pilvede all" filmi sisu võinuks olla teistsugune?