"Ma pole perelõhkuja olnud," raius Kati ja põhjendas tuliselt: "Ma olin noor ja mulle anti võimalus elada, armastada ja hoida. Loomulikult võtsin ma selle vastu. Miks ma oleksin pidanud loobuma? Kui tema armastab mind ja mina teda, mis siis selles valet on?"

Artikkel, mis tehti Kati Tootsist vändatud saate põhjal, on saanud ligi 300 kommentaari ja väga paljud on hämmingus, MIKS üldse tehti Kati Tootsist dokfilm?

Püha müristus küsib:

"No kas tõesti Eestis ei ole toredaid, eesinduslikke ja eeskujuks võetavaid perekondi, kellest rääkida?. Milleks jahuda pidevalt Tootsi haaremist- pole siit noortele eeskuju ega miskit- mõni noor ja kogenematu hakkab lõpiks ehk arvamagi, et selline ongi ideaalne pere. Ime, siis, et meestel lapsed vabariigi peale laiali - igaüks ise nurgas koos mahajäetud emadega nutmas."

No kirjutab:

"Tõesti ei saa aru, miks selline saade tehti. Parem oleks võinud teha saate või dok filmi näiteks Paavo Järvist, Laine Mägist või Anneli Peebost või hoopis selle filmiks kulutatud raha annetada heategevuseks."

Teine kommentaator on imestunud:

"Ma ei saa aru miks pidi Kati Tootsist saate tegema? Kuna Katit isiklikult ei tunne, siis ei saa minul ka tema vastu midagi olla. Aga kes mingis tavalises eesti peres muru niidab jne - miks see peaks kedagi huvitama?"

Kermit kirjutab:

"Kas Eesti rahva hulgas on väärtushinnangud tõesti nii lootusetult paigast ära, et anusaagimid ja katitootsid on noortele eluviisi eeskujuks? Seda, kui sihikindlalt ja teadlikult praegu teismeline või veel noorem põlvkond omale eeskujusid valib, nägime me kõik seebiseriaali "Kättemaksukontor" fännide kohtumiselt näitlejatega - pilt, mis oli šokiteraapia nii näitlejatele kui filmitegijatele. Ärge unustage, et lastel ei ole sellist kriitilist meelt ja nagu täiskasvanutel, nad võtavad elu nii, nagu see on, otse ja ausalt.
Tunnistan, ei vaadanud kõnealust saadet - arvamus saate kangelannast on ammu välja kujunenud ning leidus asjalikumat tegevust. Kirjutama ajendas mind aga see massiivne katitootsipromo, mis televisioonist ja lehtedest alla kallatakse. Katitootsid ja anusaagimid ei ole ikoonid, see on butafooria. Elu on tegelikult hoopis karmim, ka nende jaoks. "