Lugeja kirjutab: "Polnud hull - parem kui see osa, kus ta kõrbes ringi pahnas. Aga liiga ruttu tapsid Bondi plika ära - James oleks võinud teda ikka ca 1 tund 15 minutit elus hoida ja temaga natuke pikemalt jahmerdada - väga ilus naine oli! Seksi polnud üldse.... Viimasel ajal ongi glamuuri väheks jäänud... Aga mr D.Greig on väga heas vormis oma vanuse kohta - sellist väntsutaks isegi!"

Alexz kirjutab: "Väga meeldis, eriti see, et Bondist jälle inimene tehtud. Ja šotlane :D Ja miks ei võiks üks mehine mees veidike Heinekeni libistada :D. A mis kõige rohkem meeldis, on see, et 50-ndaks juubeliks toodi Bond tagasi oma juurte juurde, ehk Moneypenny jälle ametisse ja et järgmisest osast alates M jälle Mees on. See poliitkorralikus a la nais-M oligi vahepeal täiega jama. Homost kurjam oli muidugi liig-mis liig (ehhki X.Bardem oma rollis üli-super hea), Bondi enda homovihje kah, aga muidu väga hea film. Mis siis, et seekord selline aeglane, hingetõmbe kohtadega, eriti lõpus- aga seda rohkem Bondi sees inimest näha oli. Enda lemmik Bondina muidu Dalton oma esimeses filmis."

Zorro on aga pahane: "Üsna keskpärane, õnneks on hullemaid tehtud, näiteks mõned Brosnaniga tehtud osad. Craig on suurel ekraanil liiga vana juba Bondi rolli jaoks. M surm oli niivõrd labaselt korraldatud, et isegi halvimates B-filmides suudetakse tõetruumalt surra. Mutt hoiab oma puusa kinni mis veidi veritseb ja siis lambist jala pealt äkki heidab hinge :) No kuulge!
Javier Bardem pahamehena tegi üsna hea rolli, uus Moneypenny on ka mõnusalt seksikas. Oscarivõitja Fiennes uue M-na saab kindlasti paremaks minna. Film oli liialt pikk, lõiganud see pool tundi lühemaks ja oleks saavutanud midagi temokamat nagu näiteks Bourne filmides.
Sorry, aga 10 palli skaalal annaks mina sellele filmile vaid 5 punkti."

Biboy leiab aga, et homovihje oli selles filmis parim!

Suurema arutelu leiad SIIT.