"Vaatan saadet ka järgmine kord, aga saatejuhti oli ekraanil minu jaoks liiga palju. Esimese saate lugu oli küll emotsionaalne, kuid mulle tundus, et isa otsiv tütar sisuliselt ei vajanud abi otsimisel, tal oli teada täditütre aadress, kes oskas ka tütre isaga kokku viia. Tundus, et oluline oli (vabandust) abi reisiraha saamiseks," arvab kommenteerija n37.

Mumps arvab: "Kahjuks ei meeldinud. Saatejuht liiga pealetükkiv ja pidevalt kaadris, üleminekud kaadrist kaadrisse hüplevad,lugu ei jutustanud ennast ise vaid püüti viimase võimaluseni lahti seletada. aasamõtlemiseks ruumi ei jäetud"'

"Vahur tõstis lati väga kõrgele,tekib ikka võrdlusmoment.Kuid Krista sai hakkama,tore,et saade jätkub," usub saate vaataja.

Mari on rahul: "Tore Krista et saate tegid just sellise kus polnud palju pisaraid. Venemaa saatei enam ei vaata, sest seal pole muudkui nutt. Aga Krista mulle selles saates meeldis ja kellele ei meeldinud, siis rohkem polke vaja vaadata ja viriseda nagu ikka eestlased kes ise midagi ei tee ja aina otsivad vigu. Mulle meeldis ja vaatan ka järgmisi saateid. Tore et Natalja oma isa leidis ja teine õde mitte. Jõudu saate tegijaile, sest nii pikk reis oli ja tore et korda läks."

"Ma arvan, et iga töö on omalmoel tunnustust väärt. Eesmärk oli ju inime üles leida. Seda tehtigi. Mina neid emotsioone ei mõista, ei suuda sellepärast ka eriti kaasa elada aga saade ise on ju täiesti ok ja vaadata," usub Ingrid.

"Saade oli hea, aga kuna pool sellest oli vene keeles ja ilma subdiitriteta, ei saanud kahjuks paljust aru. Pange ikka eestikeelne tekst alla kui mõnes muus keeles asju ajate," õpetab Nimi.