Kuhu jäi soe ja kodune TV3?

Televaataja märkab kurbusega, et kanal, mille kunagine kuvand oli perekeskne kodukanal, on muutunud veriseks ja ebatolerantseks omakohtuks, veriseks kasvatamata tüdrukute erikooliks ja jalaga-näkku-huumorinurgaks. Kui isegi Kanal2 kaotas oma programmist "Võsareporteri" ja panustab nüüd glamuurile ja paaridele ning peredele mõeldud mängudele, siis TV3 pingutab ja pingutab, müües oma tooteid märksõnadega "ennenägematu", "ülimalt aus" ja "väga skandaalne". Milleks?

Kanal2-ga kohad vahetatud

Üllatav on tõdeda, et Kanal2 on võtnud enda ülesandeks tõepoolest rõhuda soojematele väärtustele kui veri ja kaklused ning tõhustada oma perekesksete tõsielusarjade pagasit näiteks saatega "Minu aasta Siberis", mis ongi ühe pere raskustega toime tulemise lugu. Õnneks on samasse kategooriasse kuuluv endiselt soe ja südamlik TV3 saade "Teekond iseendani", mis mõjub selle kanali ülejäänud programmis kui värskendav tuuleiil.

Au ETV-le!

Kahju, et külmadel ja kõledatel sügisõhtutel pole meie kahest kommertskanalist kuigi palju tolku, et õhtut meeldivalt sisustada. Hea meel on vähemalt selle üle, et ETV jätkab oma tuntud headuses ning on jäänud truuks vanadele ja armastatud seriaalidele ja saadetele, püüdes skandaali ja labase huumori asemel hoopis oma toimetajaskonda täiendada.