Näiteks sellel aastal filmiti üles Elleni stand-up komöödia “Ellen DeGeneres: Relatable”. Seda saab Netflixis näha alates 18. detsembrist. Viimati tegi Ellen midagi sellist 15 aastat tagasi.

“Jutusaade on küll minulik, aga olen seal ikkagi omamoodi rollis,” ütles Ellen. Naise sõnul on tal ka väga head töötajad ja Ellenit häirib kõlakas nagu oleks ta oma kaastöötajate vastu kuri.

“Esimesel päeval tegin selgeks, et see on koht, kus ma soovin, et kõik oleksid õnnelikud ja uhked selle üle, et nad siin töötavad. Ja kui ei tunne uhkust, siis ära tööta siin. Keegi ei tõsta kellegi peale häält või ei näita üles tänamatust,” selgitas Ellen.

60-aastane Ellen pidas jutusaate lõpetamise teemal nõu ka oma lähedastega. Elleni venna Vance DeGeneresi arvates ei tohiks Ellen saadet jätta. Elleni abikaasa Portia de Rossi aga arvab, et Ellen võiks kuna Ellen on niivõrd hea näitleja ja koomik, siis suudab ta teha ka midagi muud kui jutusaade. “Ma ei arva, et jutusaate lõpetamine lõpetaks tema karjääri,” lisas Rossi.