Kadunud isa

Macaulay paljude probleemide aluseks on tema isa Kit, kes alguses töötas oma laste mänedžerina, sest ka temal oli väiksena olnud karjäär Hollywoodis. Tema karjääri rikkus aga üks kukkumine Broadway laval, mis juhtus uue tüki avaõhtul kõikide kriitikute ees.

Kui Macaulay sai maailmakuulsaks oli tema enda isa aga tema kõige kõvem kriitik, sest ta lausa vihkas seda, et tema poeg temast edukam oli.

Ajapikku hakkas Kit ka oma naist peksma. "Ta peksis mind kõhtu ja kehasse ning tektias sellega suuri vigastusi. Ta titis mind rõdule ja ähvardas, et lükkab mu sealt alla," kirjeldas Macaulay ema.

"Mitu meie last nägi seda pealt. Mul oli kaks sinist silma ja palju sinikaid," lisas ta.

Macaulay tunnistas hiljuti, et ta ole 25 aastat oma isaga, kes nüüd elab Oregoni osariigis, rääkinud. Ka Kit ei usu, et ta kunagi oma lapsi uuesti näeb.

Ekraanilt kadunud õed ja vennad

Macaulay pole ainus Culkinite laps, kes Hollywoodis läbi ei proovinud lüüa. Neist kuulsaim on Kieran Culkin, kes jaanuaris oli nomineeritud ka Kuldgloobuse auhinnale. Ka tema noorim vend Rory on teinud kaasa mitmetes suurtes filmides.

Kuid vanim vend Shane oli tema kuulsusjanulise isa esimene suur projekt. Kuid ka tema karjäär ei saanud hoogu sisse ning tähtsal etendusel suutis ta ka laval ootamatult oksendada.

Tema vanem õde Dakota suri aga 11 aastat tagasi, kui ta teed ületades sai autolt löögi. Tema oli ainus Culkin, kes ekraanile ei kippunud, kuid ta töötas ikkagi filmitööstuses.

Tema õde Quinn on isegi meedias rääkinud, et Macaulay varjus oli võimatu karjääri teha ning pärast paari rolli kadus ka tema Hollywoodist.

Neli inimest tapnud tulekahju

1998. aastal sattus Culkinite perekond uudistesse tulekahju tõttu, mis lahvatas kortermajas, kus elas Culkinite ema koos lastega. Hiljem selgus, et põleng sai alguse nende korterist ja ema ähvardati 80 miljoni dollari suuruse kohtuasjaga.

Macaulay oli hiljem vihane just meedia peale, kes jättis mulje nagu nende jõulupuu oleks süttinud ja tema oleks samal ajal hoopis pidu pannud. Tegelikuses süttis lihtsalt üks paberileht, mis oli puhuri lähedal.

Suhe Michael Jacksoniga?

Macaulay isiklik suurim skandaal lahvatas 2005. aastal, kui teda kutsuti kohtusse andma ütlusi popkuninga Michael Jacksoni kohta, keda süüdistati laste ärakasutamises.

Culkin väitis, et tema pole kunagi popkuningaga voodit jaganud, kuid Jacksoniga Neverlandi rantšos töötanud teenijanna teatas, et ta nägi lapsnäitlejat ja Jacksonit suudlemas ja katusmas üksteist. Ka Jacksoni kokk väitis, et popkuningas pistis käe poisi püksi.