Nimelt mängib ta filmis “Die Another Day” mõõgaga vehkivat vehklemisinstruktorit. Tegemist on väikese rolliga, mis ei ole süžee seisukohalt oluline, kuna Madonna tihe ajakava ei võimalda tal filmile palju aega kulutada.

Filmi esilinastus on Londonis 18. novembril ning produtsendid on juba saanud esimese tagasiside esilinastusele saadetud kutsetele. Kuninganna Elizabeth II ja ta abikaasa prints Phillip kinnitasid, et neil on õhtu vaba ning nad tulevad kohale, et vestelda filmi staaride Pierce Brosnani, Halle Berry, Toby Stephensi, Rosamund Pike`i, Rick Yune´i, John Cleese´i ja Judi Denchiga.

“See on meile tohutu au, et Tema Majesteet Kuninganna tuleb “Die Another Day” esilinastusele ning et meie film valiti välja tänavuaastaseks kuninglikuks filmikülastuseks,” tsiteeris Undercover produtsentide Michael G. Wilsoni ja Barbara Broccoli sõnu. “James Bond on kõige britiliku musternäidis. Meil oli hea meel teha need filmid Inglismaal ning töötada sealsete suurepärast tehnikute ja kunstnikega,” kommenteerisid produtsendid.

“Die Another Day” on järjekorras 20. James Bondi film.