Kuigi Aunaste on tuntud väga ekstravagantse isiksusena, ei olnud tema uue saate kujunduses midagi plahvatuslikku. "Minu käest küsiti saatesarja eel, millega üllatad. Ütlen ausalt, mitte millegagi,“ selgitas Aunaste oma saate konseptsiooni.

"Televisioon on nii vana asi, et kõik on juba ära tehtud, kõik muusika mängitud. Televaatajat huvitab inimene, kes räägib ausalt ja avameelselt. Ning asjadest, mis on kõige tähtsamad: tervisest, suhetest, armastusest. Ka vananemisest," andis Aunaste märku, et ka edaspidi võib oodata just vanemaid külalisi.

Saate esimeseks külaliseks oli üks Eesti armastatumaid näitlejannasid Helgi Sallo, kes oli üllatavalt avameelne. "Ma ei osanud välja mõelda ühtegi teist inimest, keda televaataja veel nii palju näha sooviks," ütles saatekülalise valiku kohta Aunaste.

Loomulikult räägiti ka tema kõige kuulsamast rollist - "Õnne 13" Almast. "Alles hiljuti, kui käisin "Öökuningannat" tegemas, tõusis üks naine publiku hulgast püsti ja teatas, et see, kuidas proua Alma selles etenduses käitub, on täiesti lubamatu. Alguses mõtlesin, et inimene viskab nalja, aga kui sõbrannad üritasid teda maha rahustada, sain aru, et proual on tõsi taga. Ütlesin siis, et mina olen Helgi Sallo, näitleja – täna mängin litsi, homme mõrtsukat," naljatles saates näitleja.

Aunaste oli saatesse saanud ka teise külalise - laulja Marek Sadama 90aastase vanaisa Ülo.