Mairoldi sõnul on Anna lõbus ja avatud inimene. "Ma olin teda ainult korra elus näinud ja siis me ei vahetanud sõnagi ja Anna tundus üldse vaikne ja tagasihoidlik - nii see ei ole," tunnistab Mairold, et esimene mulje oli petlik.

Võistlustantsija Mairold peab Anna tugevusteks seda, et endise iluuisutajana ja praeguse treenerina teab ta, milline on esinemiskogemus võistlusmomendis: "Ta on siiski mitmel olümpial osalenud iluuisutamises ja see räägib enda eest!"

Anna iluuisutamise karjäär tuleb Mairoldi sõnul talle saates kindlasti kasuks. "Mul on hea meel, et Anna saab aru, mis asi on kehahoiak ja ei ole lihtsalt mingi kilo keedetud spagette. Mitte et ta seda veel oskaks kogu tantsu vältel õigesti hoida, aga eelis on tal selles küll."

Treeningutel püüab Mairold tuua seoseid jää pealt ning Mairoldi sõnul saab Anna suurepäraselt aru, kuidas oma keha liikuma panna. "Ta ei astu nagu Taelale (endine karmi ütlemisega tantsusaate kohtunik Ants Tael - toim.) meeldis öelda midagi taolist nagu "hobune tagurdaks tallist välja"."

Kas aga möödunud aasta võit on Mairoldi latti ka kergitanud?

"Kõik võivad ju spekuleerida tulemuste üle. Mina ja Anna läheme tantsu kindlalt nautima ja proovime ka rahvani vägevaid kavasid ja huvitavaid stoorisid tuua. Võistlustantsus sa enam-vähem tead oma kohta ja oskad eeldada suurtes piirides oma tulemust. "Tantsud Tähtedega" on aga show, kus võib saatuslikuks saada ükskõik mis. Ühesõnaga - ei, ma pole kosmosesse lennanud eelmise tulemuse pärast. Võistlus on uus, paarid ja osavõtjad on uued - see on täiesti uus võistlus kust võitjana väljub parim. Parim ei tähenda ilmtingimata parimat tantsijat, vaid kogu kupatust kokku!"