“Abielus esimesest silmapilgust”

Esimene skandaalne abielueksperiment tõi kokku kolm paari — Liis ja Juhan, Helen ja Siim ning Liisa ja Kristjan.

Projektis osalenud noormeestest on hiljem uudiskünnist ületanud vaid Juhan, kes ekstsentrilise kunstniku ning harrastusnäitlejana aeg-ajalt kurioosumirubriike vürtsitab. Siim suutis end televaatajate mällu söövitada edevate riiete, liigse alkoholi tarbimise ja peohimuga. Tagasihoidliku Kristjani juures polnud aga ei saate ajal ega pärast seda muud kirjutada kui seda, et ta on Heli Läätse lapselaps, kes lauljatarist vanaprouale võõra naise kosimisega palju tuska valmistas.

Neidudest kuulsaim on loomulikult rahvasuus Abielusaate-, Kalvi-Kalle- ja Beebiblogi-Heleniks ristitud Helen Kõpp, kelle tegemised siiani Naistelehe veergudel iganädalaselt lahti rulluvad. Liisa Kuusmaast on nüüdseks saanud Liisa Pärtel - ta on avalikust elust tagasi tõmbunud ega soovi meediaga suhelda. Televaatajad mäletavad teda aga paraku mitte tööka meditsiinitudengina, vaid naisterahvana, kes sai tankla burgerijärjekorras purjus peaga peksa ning abiellus ja lõi pere kohtulahendi järgi loomade ning inimeste väärkohtlemises süüdi mõistetud mehega. Kolmas osaline Liis võttis pärast saate lõppu nõuks rambivalgusest iga hinna eest hoiduda.

Ükski kokku viidud paaridest hilisemat suhtlust ei jätkanud.

“Prooviabielu”

Korra juba ohtralt furoori tekitanud formaadile otsustati korralikult vinti peale keerata, pannes sündmuste keskmesse juba televaatajaile tuttavad neiud Liisa ja Heleni, kellel tuli kummalgi kolme mehega koos elada ja seejärel oma valik teha.

Heleni meestest kurikuulsaim ilmselt mingit tutvustamist ei vaja — lubadeta kihutamise, driftimise, energiajoogi-lembuse ning maavillase kõnepruugi pooles tuntuks saanud Kalvi-Kalle tegi oma proovi-pruudile lapse ja jättis ta üksikemana titte kasvatama. Marko ja Pertti säärase skandaalsuseni ei küündinud ning õnneks või kahjuks võivad nad nüüd Selveris rahumeeli kõndida, ilma et keegi neid ära tunneks.

Liisa mehed Madis, Sten ja Žiga olid vähemasti sama põnevad kui Heleni kosilased, ent samasuguse viljaka intiimsuseni kui Helenil ja Kalvi-Kallel Liisa sängis ei jõutud. Oleks tema kõige ihaldusväärsem kaaslane — välismaalasest seikleja Žiga — vedu võtnud, oleks Liisa ilmselt Madise ja Steni otsemaid ukse pealt minema peletanud. Paraku ei tundnud kena väljamaa poiss Liisa vastu vähimatki huvi ning oli pealtükkiva neidise tõrjumisega hoopistükkis hädas.

Saatest lahkus Liisa üksinda. Helen ja Kalvi-Kalle tunnistasid hiljem meediale, et olid juba varem tuttavad.

"Meie pulm"

Uues tõsieluseriaalis "Meie pulm" astuvad televaatajate silme ees kauaoodatud abiellu kuus armastajapaari, kes on seni oma elu tähtsaimat sündmust erinevatel põhjustel edasi lükanud. Uus tõsielusari annab nendele paaridel võimaluse korraldada iseenda pulmad, kuid on üks „aga“ — pulmapidu toimub juba 30 päeva pärast. Avasaates valmistuvad pulmadeks vaid seitse kuud tuttavad olnud vastarmunud Kelly ja Ranert Valgamaalt. Loomulikult pole armunutel piisavalt raha kõrvale pandud ja see tähendab, et tulemas on tõeliselt närvesööv kuu täis kokkuhoidmist ja ettevalmistusi.