"Ma arvan, et "Tantsud Tähtedega" ei jää ära ühegi üksiku inimese pärast: muutuvad ju nii osalejad kui tantsijad ja ega pole välistatud ka see, et leitakse täiesti uued saatejuhid," sõnab Sander, kes on saadet juhtinud neli hooaega.

"Ants Tael kindlasti kindlustas ennast selle perioodi jooksul kui väga särav tantsuspetsialist, kes suutis vahedalt ja teravalt oma lausetesse panna just selle õige kriitika, mis ei lähe meelest ja sunnib tantsijaid töötama," nendib Sander.

Ta ütleb, et kui Merle Klandorf oli reeglina leebe ja heatahtlik ning Jüri Nael hoidis viimasel hooajal naljalatti kõrgel, siis Ants Tael oli just see hädavajalik "hirmufaktor", kes sundis ennast tõsiselt võtma ja kelle kommentaarid olid kõige kaalukamad.

"Jüri Nael võis saates kümneid kordi "supeeeer" hüüda, aga üks Taela "muidu oli päris hea" kaalus need mitmekordselt üles. Kui ma ise saatejuhina jätkan, siis loodan eelkõige seda, et Taela tuleb asendama keegi niisama autoriteetne spetsialist, kes suudab pakkuda mulle terava ja lööva dialoogi näol sedasama naudingut, mida pakkus härra Tael."