"Me oleme selle tee väga alguses praegu," vahendab Menu Sanderi öeldut Vikerraadio saates "Suveöö". "Aga, et see võimalus on ja Ameerikas on inimesi, kes väga usuvad, et minu ühest uuest raamatust võib saada tõeliselt kõrge ja suureelarveline seriaal. See on juba iseenesest väga hea."

Sander räägib oma romaanis "Saatana jumalanna" ("Goddess of the Devil") teisest maailmasõjast, aga natsismi lähtepunktist vaadatuna. "See raamat räägib ühest väga maagilisest naisest Maria Orsitschist, kes oli meedium, aga pigem ta oli lihtsalt üks inimene, kellel oli ühendus teispoolsuse ja teiste dimensioonidega, mille ta arendas välja nii kõrgelt, et ta sai võtta vastu väga konkreetset informatsiooni," selgitas Sander lähemalt, et Orsitch mängis suurt rolli natsipartei sünni juures.

Sander ütles, et kuulis naisest esmalt History Channeli saates umbes seitse aastat tagasi. 800-leheküljeline ingliskeelne raamat sai Sanderi sulest valmis nelja kuuga. "Lugu kirjutas ennast mingil määral ise, ma ei pidanud sinna sekkuma," ütles Sander.