Telesaate "Maskis laulja" peaprodutsent Kaupo Karelson sõnas, et nagu hääletusega saadete puhul ikka, ei oska ta kunagi ennustada, kes võidab.

"Selles finaalis mulle tundus, et Jäära (Stefan) lauluvalik võis olla laiemale sihtrühmale. Seal olid kaks laulu ja need olid piisavalt erinevad, et saada suurema hulga inimeste poolehoid kui Lill (Kaire Vilgats)," sõnas Kaupo Karelson Retro FM hommikuprogrammis ja lisas, et Lille laulud olid kahekskümnendate eestikeelsed laulud.

Suur osa saatest salvestati eriolukorra ajal ning see mõjutas kindlasti saatetegijate ootuseid. Karelson sõnas, et nad arvasid, et eriolukorral on saate edukusele suurem mõju kui tegelikult reaalsus näitas.

Karelson rääkis, et nad võtsid alati päev korraga ning ootasid järgmiseid korraldusi.

"Aga me olime enda nõudmistes alati gramm karmimad kui riiklikud nõudmised, et vältida meie tiimist kellegi nakatumist. See meil ka õnnestus. Televaataja alateadlikult mõistis seda olukorda ja vaatas meie saadet edasi," sõnas produtsent.

Karelson lisas, et saate vastuvõtt ja reitingud olid isegi paremad kui nad ootasid.

Reklaamraha puudusel on pidanud kõik telekanalid oma programme ümber mängima ja teatud muudatusi pidi ka maskisaade tegema, kuid Karelsoni sõnul ei mõjutanud see neid nii palju, et nad pidid vähendama eetrisse läinud saadete arvu.

Karelson ei tahtnud kommenteerida, kas ja kes saates osalemise pakkumisele ei ütles, aga lisas, et eks uues saates osalemise ees on hirm paljudel.

"Inimene ikka kaalub ja mõtleb kõiki neid saatesse tulemise plusse ja miinuseid. Ja seda enesekindlust, kas ma olen valmis osalema laulusaates, seda eriti mittelauljad," selgitas Karelson.

Ta täpsustas, et tegu ei ole lauluvõistlusega, vaid saatega, kus müsteeriumit tekitab maski all oleva inimese isik. Karelson ei osanud öelda, kas maskisaade ka teise hooaja saab, sest televisiooni jaoks on eriolukorra tõttu kõik lahtine.

"Telejaam ja meie ise oleme saatega rahul ja loodame, et saame edasi teha," ütles produtsent.