"Rõõm on tõdeda, et "Maskis laulja" uue hooaja ettevalmistused on lõpusirgel ning kümme väga ägedat ja üllatavat staari on peagi maskeerituna valmis vaatajate ette astuma. Kõik karakterid, kostüümid ja maskid on sügishooajal uued ning ka seekord teeme kõik võimaliku, et osaliste isikuid saladuses hoida – eks ole ju teada, et maskisaatega seotu on telesügise kõige paremini hoitud saladus," teavitas programmijuhi Raimo Kummer.

Raimo Kummer tunneb heameelt, et "Maskis laulja" avahooaeg sai kevadel kiiresti televaatajate lemmikuks ning on kindel, et see köidab rahvast nüüdki: "Värskust, põnevust ja vaimustavaid esitusi on oodata ka sügisel. Saadet toodab absoluutne tipptiim ehk teleproduktsioonifirma RUUT, mis tähendab, et üheski nüansis järele ei anta ning tehakse kõik selleks, et pakkuda pühapäevaõhtuti parimat meelelahutust, mis üldse olla saab," selgitab Kummer.

Lisaks "Maskis lauljale" on veel palavalt oodatud mitu telesaadet, mis eelmisel aastal vaatajate südameid võitsid. Uute osalistega läheb ekraanidele ka "Rannamaja" uus hooaeg, "Padjaklubi" ja veel paljud teised.