«Arvan, et keda iganes Edie Marci elus ka ei esindanud, oli see keegi, kes talle ei meeldinud. Ja Marcil on alati olnud suuri raskusi elul ja kunstil vahet tegemisega,» vahendab Kroonika.

Nicollette Sheridani (45) tegelaskuju Edie Britti päevad «Meeleheitel koduperenaistes» on loetud - Edie lahkus Wisteria Lane'ilt 19. aprillil teise ilma.

Ehkki Cherry on Sheridani kogu aeg sarja kõrvalosatäitjaks pidanud, pole ta olnud Edie'le meeleheite jagamisega kitsi. Edie maja põles maani maha. Teda ründas mesilaseparv. Ta oleks ennast äärepealt üles poonud. Susan sõitis talle otsa ja ta veetis nädalaid kipsis.

Ometi pole miski olnud nii hirmus kui Edie lõpp - ta pääses üle noatera oma hullu mehe Dave'i küüsist ja sõitis vastu elektriposti. Viimases stseenis lamab ta elutuna Wisteria Lane'il.

Sheridani Edie räige surm ei üllata. Olnud viis aastat telesarjas, pole tema nimi kordagi ilmunud sarja avatiitritesse. Naine ei tea, millega ta sarja looja Cherry pahameele ära on teeninud.

Viimane kaebab aga, et kulusid tuleb kokku hoida ja kõiges on süüdi majanduslangus. Nii ei jäänudki mehel muud üle, kui loobuda ühest diivast.

"Milliseid tegelaskujusid vajan, et edasi minna? Edie oli juba kõigi sarja meestega maganud ja tekitanu dnii palju probleeme, kui tekitada sai," õigustab end Cherry.