Eile õhtul läks kanalil HBO eetrisse Wally Lambi romaanil põhineva sarja "I Know This Much Is True" kuues ja viimane episood. Stsenarist ja lavastaja Derek Cianfrance avaldas Mark Ruffalo rutiini kohta mitmeid huvitavaid fakte, kirjutab DailyMail.

Ruffalo mängis seriaalis Dominick Birdseyt ja tema kaksikvenda Thomas Birdseyt. Cianfrance avaldas, et Dominicki mängides tegi Ruffalo päevas 500 kätekõverdust, et luua endale õige meeleseisund.

Cianfrance selgitas, et esimesed 16 nädalat filmiti Thomase stseene, kus Ruffalo pidi kaotama kuni 10 kilo. Selleks läbis ta karmi, 1000 kilokalorit päevas dieedi.

"Võiks öelda, et ta oli kogu aeg näljast vihane. Ta sõi hommikusöögiks munavalge ja nälgis ülejäänud aja," ütles lavastaja.

Pärast seda hakkas Ruffalo kajastama Dominicki, kellel kehastamiseks pidi Ruffalo juurde võtma 15 kilo.

Cianfrance selgitas, et tema korraldus Ruffalo kätekõverdusi tegema panna tuli juhuslikult. Ta käskis näitlejal maha heita ja teha 50 kätekõverdust enne, kui ta oma laused ütles.

Neid öeldes hingeldas Ruffalo, veresoon tema kaelal oli paisunud ja ta rind oli kummis. Siis käskis Cianfrance Ruffalol uuesti sama teha. Kui Ruffalo uuris, miks, vastas lavastaja: "Sest sinust sai just Dominick, keegi, kellel on raskusi iga hingetõmbega."

Dominick on ebatervislike eluviisidega ja suitsetab meeletult palju.

Nad filmisid Dominicki osi 17 nädalat ja selle aja jooksul pidi Ruffalo päevast päeva kätekõverdusi tegema. Cianfrance usub, et Ruffalo tegi selle aja jooksul 500 kätekõverdust päevas.

Lugu räägib Dominick Birdseyst ja tema keerulisest suhtest skisofreenia all kannatava kaksikvenna Thomasega, keda ta üritab vaimuhaiglast välja saada.