Täna toimub Solaris Kinos Videviku saaga maraton, mille käigus saab ühe pileti hinnaga vaadata Videviku saaga kahte esimest osa „Videvik“ ja „Noorkuu“. Maraton tipneb saaga kolmanda osa eel-esilinastusega, mis algab kell 21.00. Film jõuab regulaarselt kinolinale reedest.


“Videviku saaga: Päikesevarjutus” on romantiline põnevusfilm, mis on valminud Stephenie Meyeri ülimenuka romaanisarja kolmanda osa alusel. Bellat ähvardab taas hädaoht — Seattle’is toimuvad müstilised mõrvad ja teda jälitab kättemaksu hauduv vampiir Victoria. Bella peab valima Edwardi armastuse ja Jacobi sõpruse vahel teadmisega, et otsus võib vallandada vampiiri ning libahundi verise mõõduvõtmise. Läheneb ka keskkooli lõpetamine ning Bella peab tegema elu tähtsaima otsuse.


Filmi režissöör on David Slade (“Hard Candy”, “30 Days of Night”) ning osades Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Michael Sheen ja Dakota Fanning.


Hea lugeja, kas lähed Videvikusaaga kolmandat osa vaatama või on see film Sinust suure kaarega mööda läinud?