"Festivali viimaseks päevaks said lisaseansi kaks selle aasta publiku suurt lemmikut. "The Broken Circle Breakdown" on kindlasti üks peamisi kandidaate ka tänavuse parima Euroopa filmi tiitlile. Tõeline vitamiinilaks "Veel kolm pulma" on aga lisaks Euroopa filmikriitikutele positiivselt üllatanud ka Eesti filmisõpru. Mõlemal juhul on lisaseansid mõeldud kustutama nende filminälga, kes eelmiste seansside puhul pole löögile pääsenud," rääkis PÖFFi programmi koostaja Helmut Jänes.

Erilinastusena lisandus viimasel hetkel PÖFFi programmi ka USA ühe omanäolisema filmilavastaja Spike Lee põnevik "Vana poiss". "Selle hilise programmitäienduse üle võib erilist uhkust tunda, kuna tegu on koguni Euroopa esilinastusega. Filmi peaosas teeb meeldejääva rolli Oscari-kandidaat Josh Brolin, aga näha saab veel teisigi suuri staare nagu näiteks Samuel L. Jacksoni. Tegu on kõige paremas võtmes kvaliteetse meelelahutusega kinolinal," lisas Helmut Jänes.

Lisaseansi saanud filmide kõrval jagub pileteid veel teistelegi Euroopas auhinnatud linateostele, mis 17. PÖFFi raames sel nädalal viimaseid kordi linastuvad. Nende hulgas näiteks Kuldgloobuse ja Oscari võitja Alexander Payne’i kuues mängufilm "Nebraska". Samuti nii Tartus kui Tallinnas veel ühe korra näitamisele tulev vendade Ethan ja Joel Coeni meistriteos "Llewyn Davise ballaad", mis pärjati tänavu Cannes’is žürii peapreemiaga.

PÖFFi piletid on eelmüügist saadaval PÖFFi info- ja piletikeskustes Tallinnas Solarise keskuses ja Coca-Cola Plazas, Tartu Kaubamajas ning kõikides Piletilevi müügikohtades üle Eesti ja internetis aadressil www.piletilevi.ee.

Põhjamaade suurim filmisündmus, Tallinna Pimedate Ööde Filmifestival, lõppeb 1. detsembril. Päev varem toimub pidulik lõputseremoonia Nokia kontserdimajas, kus näidatakse ka festivali lõpufilmi "Vaikelu".