Tänavu on kõneainet tekitanud lauljatar Ithaka Maria Rahula koos oma tantsupartner Marko Kiigajaaniga, kes on
tantsupõrandal kirglik paar. Pühapäevases tantsusaates ei püüdnudki Maria oma emotsioone varjata ja suudles Markot otse huultele.

Saate kohtuniku ning endise profitantsija Merle Klandorfi arust on ju igati loogiline, et tihti koosviibivate inimeste vahel tõsisemad tunded tekivad. "Kui mees ja naine omavahel tihedalt lävivad, siis on ju ka suhete tekkimine suurema tõenäosusprotsendiga kui nende inimeste puhul, kes vähem lävivad. See on ju puhas loogika," ütleb ta.

"Kui te nüüd küsite, kas mina olen märganud midagi meie tantsutähtede ja nende õpetajate vahel, siis pean õnneks või kurbuseks ütlema, et mina olen märganud nende vahel töö tegemist," kummutab ta kuuldused kuumadest tunnetest.

Klandorf lisab, et mingeid intiimsemaid suhteid tema täheldanud pole, kuid märgib, et ta ei viibi ju ka osalejatega treeningsaalis, ega näe, mis seal tegelikult toimub.

Merle meenutab enda ja Aare Orbi aastaid kestnud tantsukarjääri ja kinnitab, et ka nende vahel tol ajal midagi susisema ei kippunud. "Aare Orb oli palju aastaid minu treener. Ta oli minust 20 aastat vanem ning me teietasime peaaegu meie ühise tantsuaja lõpuni. Seda teadis ka minu tolleagne armastatu ja hilisem abikaasa Kalle Klandorf," räägib Merle.

Merle lisab, et neil Aarega oli vaid alt üles vaatav suhe. "Meil ei olnud peale sõbraliku läbikäimise mingeid suhteid. Pealegi, minu abikaasal kahjuks või õnneks puudub selline omadus nagu armekadedus. See-eest mina olen väga armukade inimene," lisab ta.