1. Liina Raud

Saate punktitabelis esimese osa järel kolmandale kohale tõusnud Liina Raud suudab lõket tehes kasvõi sae puruks saagida - just nii juhtus! Hakkaja ning optimistlik Raud näitas ennast agarast küljest ning paistab, et saaks metsas hakkama küll!

2. Marko Pomerants

Matkamine pole endise ministi jaoks võõras ning metsarada on tema taldade alla sattunud varemgi. Näiteks oskas mees kerge vaevaga autoakut tule tegemiseks kasutada ning valmistas sprotipurgist kõigist teistest osavamalt küünla. Üldse tõusis ta teistest oskuste poolest esile, kuid mehel on ka suur edumaa.

3. Yoko Alender

Kui tegu oleks õudusfilmiga, oleks Alender esimene, kes "noortekambast" maha notitakse. Niipea kui oli vaja nuga kätte võtta, õnnestus tal endale kätte haav lõigata. Nagu nentis Martin Helme, siis "Yoko on nii või naa üks nõrgimaid lülisid". Nelja lapse emana pole ta aga kindlasti mingi nõrguke, nagu hiljem ka näha saime, ehkki pealtnäha on tegu turvalise eluga harjunud linnainimesega. Ka hiline ülevalolemine on talle keeruline - Alenderi kodus poetakse juba kell pool kümme õhtul põhku.

4. Mihhail Korb

Võrreldes teistega sai Korb vähem eetriaega kui ehk teised, kuid loodetavasti muutub see tulevastes osades. Küll aga on teada, et kui metsa minna, võtaks Korb kaasa võrkkiige ning kui kolme peale on süüa tükk liha, odrakruubid ja sibul, siis on kolmikul kulinaarne probleem, sest Korb sibulat ei söö. Mis küll teha?

5. Kristiina Ojuland

Endise välisministri armastus kallite käekottide vastu on teada-tuntud. Kuigi saatereeglid ei lubanud põlislaande käsipagasiga siseneda, püüdis Ojuland vihmakeebi all siiski asju kaasa smugeldada. Loomulikult jäi ta vahele, paljastades seepeale ka teised, kes olid ettekirjutuste vastu eksinud. Õhtupoolikuks oli enda elemendist välja kistud glamuuritar nii väsinud, et heitis koguni tukastama, kuniks aeg õhtusööki valmistama hakata. Siiski pidas jänesesaba-tutiga varustatud jopes võistlema saabunud Ojuland tublisti hakkama. Kuuldavasti aga seisab Ojuland tulevases osas silmitsi ka oma suure hirmu ehk veega, seega on raskem alles ees.

6. Martin Helme

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esindajana oleks häbiasi metsas mitte juhiomadusi demonstreerida. Kahtlemata on Helme oma ülesannete kõrgusel ning temast sai Pomerantsi kõrval (või järel?) üks liidritest, kes Korbist ja Rauast koosnevas meeskonnas jõudsalt ohje haaras.

Vaata saadet: